Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Sokobanja Partizan Sremski Karlovci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Stanojlović is nu in balbezit. Krstajić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstajić probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić draait met de bal, schiet en ... Čolaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Sokobanja - Partizan Sremski Karlovci 1:0

22e minuut.
Nezirović is nu in balbezit. Nezirović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jeranče de bal onder controle te krijgen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marelić verovert de bal door een tackle van achteren. Marelić geeft een hoge lob. Daar is Banković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevrić rent richting de bal. Jevrić draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Sokobanja 36%, Partizan Sremski Karlovci 64%.
Radnički Sokobanja - Partizan Sremski Karlovci 1:0

48e minuut.
Zirojević verovert de bal door een tackle van achteren. Zirojević met een sublieme pass. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić haalt uit met een fantastische trap. Ćirović probeert de bal aan de voet te houden. Tirnanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jeranče is nu in balbezit. Krstajić rent richting de bal. Krstajić speelt de bal door. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Nezirović neemt de hoekschop. Stamatović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobrijević de bal onder controle te krijgen. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Sokobanja - Partizan Sremski Karlovci 2:0

77e minuut.
Zirojević passt de bal in één keer door. Ćirović geeft een hoge lob. Ðorović heeft problemen om de bal te vangen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Jeranče de bal onder controle te krijgen. Krstajić onderschept slim de pass. Krstajić passt de bal in één keer door. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Krstajić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mićović komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Karadžić met een snelle inworp. Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojlović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nezirović raakt geblesseerd tijdens het duel. Nezirović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Sokobanja 46%, Partizan Sremski Karlovci 54%.
Radnički Sokobanja - Partizan Sremski Karlovci 2:0