Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Prizren Radnički Velika Plana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Šestić geeft een hoge lob. Jurišević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Studen. Studen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović passt de bal in één keer door. Daar is Buša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buša schiet op doel. Atanasković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pekić speelt de bal door. Kićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kićanović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kićanović kan niet meer verder spelen. Ljubić komt het veld opgelopen. Dragišić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krneta schiet op doel. Cerovina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Selimović rent richting de bal. Dragišić onderschept slim de pass. Milašević met een sublieme pass. Krneta heeft problemen om de bal te vangen. Krneta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 1:0

22e minuut.
Bukumirović passt de bal in één keer door. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft de bal voor. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Studen maakt een snoekduik en kopt de bal. Grubić kan de bal niet met de borst controleren. Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Buša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 1:1

39e minuut.
Selimović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ljubić met de inworp. Milašević is nu in balbezit. Milašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ralević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 48%, Radnički Velika Plana 52%.
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 2:1

64e minuut.
Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Buša rent richting de bal. Buša draait met de bal, schiet en ... Grubić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nerandžić rent richting de bal. Rajin verovert de bal door een tackle van achteren. Rajin met een sublieme pass. Buša rent richting de bal. Buša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dragišić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragišić probeert naar een medespeler te passen. Milašević speelt de bal door. Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krneta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 60%, Radnički Velika Plana 40%.
Soko Prizren - Radnički Velika Plana 3:1