Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radnički Velika Plana Dunav Sremska Mitrovica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Albijanić geeft een lange en hoge pass. Šestić met een sublieme pass. Daar is Bukumirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glomazić rent richting de bal. Glomazić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić passt de bal in één keer door. Vukas rent richting de bal. Vukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević geeft een hoge lob. Glomazić speelt de bal door. Vukas is nu in balbezit. Vukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trivalić probeert de bal aan de voet te houden. Buša rent richting de bal. Trivalić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buša raakt geblesseerd tijdens het duel. Bukumirović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Rajin passt de bal zonder na te denken. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kusturica de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Dunav Sremska Mitrovica 0:1

25e minuut.
Bukumirović kopt de bal weg. Glomazić heeft problemen om de bal te vangen. Glomazić passt de bal zonder na te denken. Vukas rent richting de bal. Vukas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft een hoge lob. Kalanj kopt de bal weg. Glomazić rent richting de bal. Glomazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Dunav Sremska Mitrovica 0:2

30e minuut.
Albijanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glomazić rent richting de bal. Selimović begaat een overtreding. Selimović krijgt een gele kaart. Glomazić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glomazić kan niet meer verder spelen. Rajić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 71%, Dunav Sremska Mitrovica 29%.
Radnički Velika Plana - Dunav Sremska Mitrovica 0:2

47e minuut.
Selimović rent richting de bal. Selimović passt de bal met de wreef. Buša is nu in balbezit. Buša schiet op doel. Trivalić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tesla is nu in balbezit. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić probeert naar een medespeler te passen. Vukas rent richting de bal. Vukas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cerovina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rajić rent richting de bal. Rajić geeft een hoge lob. Šestić heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kalanj geeft de bal voor. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš met een sublieme pass. Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas draait met de bal, schiet en ... Cerovina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Radnički Velika Plana - Dunav Sremska Mitrovica 0:3

76e minuut.
Ðelmaš met de inworp. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević met een sublieme pass. Kalanj rent richting de bal. Kalanj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Selimović de bal. Rajić onderschept slim de pass. Rajić met een sublieme pass. Vukas is nu in balbezit. Vukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radnički Velika Plana 53%, Dunav Sremska Mitrovica 47%.
Radnički Velika Plana - Dunav Sremska Mitrovica 0:3