Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БСК БОРЧА Rudar Subotica
attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Andrić is nu in balbezit. Jokanović begaat een overtreding. Andrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marić met een snel genomen vrije trap. Jojić kopt de bal weg. Blas is nu in balbezit. Blas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 1:0

31e minuut.
Kulczyk met de inworp. Klungelig pakt Andrić de bal. Čolaković rent richting de bal. Andrić onderschept slim de pass. Andrić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kulczyk speelt de bal door. Bosančić is nu in balbezit. Bosančić passt de bal met de wreef. Blas is nu in balbezit. Blas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald geeft een hoge lob. Ćuruvija heeft problemen om de bal te vangen. Blas is nu in balbezit. Blas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 33%, Rudar Subotica 67%.
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 1:0

65e minuut.
Andrić passt de bal met de wreef. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk met een sublieme pass. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas draait met de bal, schiet en ... Batez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Andrić rent richting de bal. Andrić geeft een hoge lob. Daar is Jokanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blas is nu in balbezit. Blas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 2:0

68e minuut.
Centonze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosančić haalt uit met een fantastische trap. Batez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 3:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batez met een harde bal richting middenveld. Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Bosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ćuruvija de bal. Blas rent richting de bal. Blas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 4:0

78e minuut.
Kulczyk kopt de bal weg. Daar is Jokanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Blas heeft problemen om de bal te vangen. Blas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosančić de bal onder controle te krijgen. Vujkov rent richting de bal. Bosančić onderschept slim de pass. Bosančić geeft de bal voor. Jojić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 14%, Rudar Subotica 86%.
БСК БОРЧА - Rudar Subotica 4:0