Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.06
  • Stadion: Celsius Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3014
Celsius Soko Velika Plana
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dabetić rent richting de bal. Dabetić probeert naar een medespeler te passen. Vitas is nu in balbezit. Peruničić is nu in balbezit. Peruničić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ðinđić heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević met een sublieme pass. Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruničić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jocić probeert naar een medespeler te passen. Pantić rent richting de bal. Grozdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celsius - Soko Velika Plana 1:0

33e minuut.
Ðinđić verovert de bal door een tackle van achteren. Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Grozdić rent richting de bal. Grozdić schiet op doel. Silađi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević geeft een hoge lob. Grujin heeft problemen om de bal te vangen. Peruničić onderschept slim de pass. Peruničić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celsius 46%, Soko Velika Plana 54%.
Celsius - Soko Velika Plana 1:0

52e minuut.
Vučelja probeert naar een medespeler te passen. Ðinđić is nu in balbezit. Vasiljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasiljević krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gaćeša onderschept slim de pass. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Daar is Janjatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Grozdić onderschept slim de pass. Vučelja maakt een afschuwelijke overtreding. Vučelja krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Janjatović rent richting de bal. Grozdić is nu in balbezit. Grozdić passt de bal met de wreef. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celsius 59%, Soko Velika Plana 41%.
Celsius - Soko Velika Plana 1:0