Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Titel Cika Ljubinih 11
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Jasnić speelt de bal door. Pjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjanović passt de bal in één keer door. Cemović rent richting de bal. Cemović haalt uit met een fantastische trap. Ranisavljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Prodanović passt de bal in één keer door. Pjanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grbović. Grbović krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Savićević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cicvarić met de inworp. Klungelig pakt Prodanović de bal. Prodanović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Pjanović de bal. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović speelt de bal door. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović schiet op doel. Jurković bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Titel 55%, Cika Ljubinih 11 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jedinstvo Titel - Cika Ljubinih 11 0:0

52e minuut.
Binić is nu in balbezit. Binić probeert naar een medespeler te passen. Grbović heeft problemen om de bal te vangen. Prodanović is nu in balbezit. Prodanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zličić onderschept slim de pass. Pjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjanović geeft de bal voor. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vučinić geeft de bal voor. Pjanović heeft problemen om de bal te vangen. Prodanović probeert naar een medespeler te passen. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Titel 43%, Cika Ljubinih 11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jedinstvo Titel - Cika Ljubinih 11 0:0