Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizann Proleter Radna Mala
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Teodorović met de inworp. Jolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolović passt de bal met de wreef. Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Karaklajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grkinić rent richting de bal. Kiš is nu in balbezit. Kiš probeert naar een medespeler te passen. Roginek heeft problemen om de bal te vangen. Roginek geeft de bal voor. Milinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atanasković trapt de bal weg van het doel. Kiš kopt de bal weg. Praščević kan de bal niet met de borst controleren. Mirić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mrđen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adrović met een snelle inworp. Kiš rent richting de bal. Kiš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pejović heeft problemen om de bal te vangen. Stanojlović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pejović raakt geblesseerd tijdens het duel. Ražnatić met een snel genomen vrije trap. Stanojlović kan de bal niet met de borst controleren. Jolović is nu in balbezit. Jolović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizann - Proleter Radna Mala 0:1

42e minuut.
Jaćimović geeft een hoge lob. Lalović speelt de bal door. Klungelig pakt Mrđen de bal. Mirić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stanojlović is nu in balbezit. Pejović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rapajić de bal. Rapajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizann - Proleter Radna Mala 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizann 50%, Proleter Radna Mala 50%.
Partizann - Proleter Radna Mala 0:2

83e minuut.
Jaćimović geeft een hoge lob. Lalović kopt de bal weg. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić onderschept slim de pass. Mirić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizann - Proleter Radna Mala 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizann 31%, Proleter Radna Mala 69%.
Partizann - Proleter Radna Mala 1:2