Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Flamengo Rio de Janeiro evilbunny united
Attack Tactiek Twist
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Norman met een sublieme pass. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal zonder na te denken. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
De Mange kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanrahan de bal. Hanrahan met een sublieme pass. Wickett bereikt de bal nog maar net als eerste. Wickett geeft een lange en hoge pass. Rossi bokst de bal weg.

9e minuut.
Pérez Jimenez geeft de bal voor. O`Brien onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paffhausen neemt de hoekschop. Pérez Santamaría kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wickett met de inworp. McManus geeft de bal voor. Fogharty maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Wickett met de inworp. McManus geeft een hoge lob. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Finnan passt de bal zonder na te denken. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman passt de bal zonder na te denken. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 0:1

32e minuut.
Wickett kopt de bal weg. Diniyev kan de bal niet met de borst controleren. Norman is nu in balbezit. Norman geeft de bal voor. Fogharty krijgt zijn hoofd ertegen. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hanrahan speelt de bal door. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman haalt uit met een fantastische trap. Pivčević probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wickett geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fogharty maakt een snoekduik en kopt de bal. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pérez Santamaría controleert de bal met de borst. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. O`Brien probeert de bal met de borst te controleren. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Diniyev rent richting de bal. Diniyev speelt de bal door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Annus krijgt zijn hoofd ertegen. Appel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo Rio de Janeiro 64%, evilbunny united 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:1

46e minuut.
O`Brien geeft een lange en hoge pass. Wickett is nu in balbezit. Wickett speelt de bal door. Fogharty rent richting de bal. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Norman rent richting de bal. Norman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:2

51e minuut.
Hanrahan is nu in balbezit. Fogharty is nu in balbezit. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:3

58e minuut.
Paffhausen passt de bal met de wreef. Omek rent richting de bal. Omek geeft een hoge lob. Pérez Jimenez kopt de bal weg. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fogharty passt de bal zonder na te denken. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Norman passt de bal zonder na te denken. Daar is Fogharty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:4

66e minuut.
McManus probeert naar een medespeler te passen. Norman is nu in balbezit. Norman probeert naar een medespeler te passen. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De Mange speelt de bal door. McManus met een sublieme pass. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:5

77e minuut.
Hanrahan onderschept slim de pass. Hanrahan speelt de bal door. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel. Rossi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:6

80e minuut.
Hanrahan geeft een hoge lob. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Diniyev onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wickett geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Norman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Finnan rent richting de bal. Finnan geeft een lange en hoge pass. Fogharty rent richting de bal. Fogharty schiet op doel. Rossi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanrahan met een snelle inworp. McManus geeft een lange en hoge pass. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel. Paal!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wickett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McManus geeft een lange en hoge pass. Fogharty springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo Rio de Janeiro 63%, evilbunny united 37%.
CR Flamengo Rio de Janeiro - evilbunny united 1:7