Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners PL Perfect Crabs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Diffley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whyte rent richting de bal. McKeever probeert naar een medespeler te passen. Education is nu in balbezit. Education haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Whyte rent richting de bal. Dealhunty verovert de bal door een tackle van achteren. Dealhunty met een sublieme pass. Moylan rent richting de bal. Moylan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Diffley probeert de bal aan de voet te houden. McKeever probeert naar een medespeler te passen. Education is nu in balbezit. Education draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Perfect Crabs 1:0

27e minuut.
Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty met een sublieme pass. Broughan rent richting de bal. Education verovert de bal door een tackle van achteren. Education haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fennely rent richting de bal. Dealhunty is nu in balbezit. Schaunig maakt een afschuwelijke overtreding. Schaunig krijgt een gele kaart.

42e minuut.
McIntyre kan de bal niet met de borst controleren. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McIntyre. McIntyre krijgt een gele kaart. Education raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Education kan niet meer verder spelen. Lockerbie komt het veld opgelopen. Webb met een snel genomen vrije trap. McEvoy is nu in balbezit. Wallace rent richting de bal. Wallace geeft de bal voor. Whyte kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners PL 44%, Perfect Crabs 56%.
Gunners PL - Perfect Crabs 1:0

52e minuut.
Gemill passt de bal in één keer door. Yeats controleert de bal met de borst. Minnerup rent richting de bal. Minnerup haalt uit met een fantastische trap. Gehry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Whyte speelt de bal door. Schaunig rent richting de bal. Schaunig probeert naar een medespeler te passen. Lockerbie rent richting de bal. Lockerbie haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Perfect Crabs 2:0

58e minuut.
Lockerbie passt de bal in één keer door. Schaunig rent richting de bal. Fennely is nu in balbezit. Schaunig is nu in balbezit. Schaunig draait met de bal, schiet en ... Lockerbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Broughan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Webb de bal onder controle te krijgen. McLoughlin met een sublieme pass. Fennely probeert naar een medespeler te passen. Gemill geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gehry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Webb probeert naar een medespeler te passen. Lockerbie is nu in balbezit. Fennely rent richting de bal. Schaunig onderschept slim de pass. Schaunig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
McLeod geeft de bal voor. Lockerbie is nu in balbezit. Lockerbie passt de bal in één keer door. McEvoy is nu in balbezit. McEvoy draait met de bal, schiet en ... Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
McIntyre geeft een lange en hoge pass. Inworp. McEvoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaunig rent richting de bal. Schaunig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
McEvoy speelt de bal door. Whyte probeert naar een medespeler te passen. Diffley is nu in balbezit. McKeever onderschept slim de pass. McKeever geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. McIntyre heeft problemen om de bal te vangen. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners PL - Perfect Crabs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners PL 40%, Perfect Crabs 60%.
Gunners PL - Perfect Crabs 3:0