Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Ramblers Devops Collab
Normal Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 29
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnin onderschept slim de pass. Mack legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mack krijgt een gele kaart. Finnin raakt geblesseerd tijdens het duel. Morley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - Devops Collab 1:0

4e minuut.
O`Connor rent richting de bal. O`Connor speelt de bal door. Mannion geeft een lange en hoge pass. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Croom kopt de bal weg. Toppmöller rent richting de bal. Donavan is nu in balbezit. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Treacy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popocatepetl is nu in balbezit. Popocatepetl speelt de bal door. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Considine met een harde bal richting middenveld. Dean kopt de bal weg. Donavan is nu in balbezit. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller met een sublieme pass. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Carleton geeft de bal voor. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannion verovert de bal door een tackle van achteren. Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Morley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mannion geeft de bal voor. Croom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popocatepetl. Popocatepetl krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Croom passt de bal met de wreef. Dean heeft problemen om de bal te vangen. Dean met een sublieme pass. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fay kopt de bal weg. Reilly rent richting de bal. Reilly passt de bal in één keer door. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 60%, Devops Collab 40%.
Furious Ramblers - Devops Collab 1:0

59e minuut.
Considine geeft de bal voor. Reilly is nu in balbezit. Reilly passt de bal met de wreef. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. McCann trapt de bal weg van het doel. Morley probeert naar een medespeler te passen. Tobin is nu in balbezit. Tobin draait met de bal, schiet en ... Andraszak bokst de bal weg.

61e minuut.
Croom onderschept slim de pass. Croom geeft een lange en hoge pass. Cassin controleert de bal met de borst. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furious Ramblers - Devops Collab 1:1

67e minuut.
Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mack is nu in balbezit. Mack passt de bal in één keer door. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - Devops Collab 1:2

70e minuut.
O`Connor is nu in balbezit. Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly passt de bal met de wreef. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Reilly geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dean de bal onder controle te krijgen. Fitchen verovert de bal door een tackle van achteren. Fay rent richting de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - Devops Collab 1:3

73e minuut.
Dean onderschept slim de pass. Fitchen rent richting de bal. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap. McCann bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 58%, Devops Collab 42%.
Furious Ramblers - Devops Collab 1:3