Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Otters Furious Ramblers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
average Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Carleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh onderschept slim de pass. Walsh passt de bal met de wreef. Daar is Dobbyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobbyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Deady probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin onderschept slim de pass. Tobin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
MacGilvernock onderschept slim de pass. MacGilvernock passt de bal met de wreef. Dobbyn is nu in balbezit. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Otters - Furious Ramblers 1:0

26e minuut.
Morley met een sublieme pass. Popocatepetl rent richting de bal. Popocatepetl passt de bal zonder na te denken. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin draait met de bal, schiet en ... Carson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Otters 48%, Furious Ramblers 52%.
Cork Otters - Furious Ramblers 1:0

55e minuut.
Popocatepetl kopt de bal weg. Deady heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock onderschept slim de pass. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock draait met de bal, schiet en ... Fitchen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. McCann met een harde bal richting middenveld. Morley probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel. Paal! Daar is Popocatepetl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carson speelt de bal door. MacGilvernock kopt de bal weg. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock passt de bal zonder na te denken. Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn schiet op doel. Cassin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Morley met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobin de bal. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ferriter met een snelle inworp. Deady speelt de bal door. Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Otters - Furious Ramblers 2:0

86e minuut.
Constable is nu in balbezit. Constable geeft een lange en hoge pass. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Otters - Furious Ramblers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Otters 42%, Furious Ramblers 58%.
Cork Otters - Furious Ramblers 3:0