Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Ray CA Harps
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Condron rent richting de bal. Condron probeert naar een medespeler te passen. Bonnar rent richting de bal. Power onderschept slim de pass. Power schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Condron passt de bal in één keer door. Daar is McLeod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGlynn is nu in balbezit. Hood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hood draait met de bal, schiet en ... Frehill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Donavan geeft een lange en hoge pass. Aldidge kopt de bal weg. McGovern bereikt de bal nog maar net als eerste. McGovern schiet op doel. Geoghegan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dearden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 59%, CA Harps 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Ray - CA Harps 0:0

50e minuut.
Bennion is nu in balbezit. Bennion geeft een hoge lob. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - CA Harps 0:1

69e minuut.
Bonnar kopt de bal weg. Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Hood is nu in balbezit. Bracken onderschept slim de pass. Bracken geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bonnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnar speelt de bal door. Condron rent richting de bal. Hood is nu in balbezit. Hood schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 58%, CA Harps 42%.
Infamous Ray - CA Harps 0:1