Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balyoulster Annihilation
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Barrett is nu in balbezit. Barrett passt de bal in één keer door. Frehill is nu in balbezit. Frehill draait met de bal, schiet en ... McIntyre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Annihilation 0:1

18e minuut.
Inworp. Limond met de inworp. Eastel rent richting de bal. Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balyoulster - Annihilation 1:1

25e minuut.
Tooze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fitchen de bal onder controle te krijgen. Hunt is nu in balbezit. McDonagh onderschept slim de pass. McDonagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dallas haalt uit met een fantastische trap. Sumant kopt de bal weg. Daar is Fitchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDonagh verovert de bal door een tackle van achteren. McDonagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Annihilation 2:1

39e minuut.
Keely verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas is nu in balbezit. Dallas passt de bal in één keer door. McDonagh is nu in balbezit. McDonagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Eastel verovert de bal door een tackle van achteren. Eastel probeert naar een medespeler te passen. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balyoulster - Annihilation 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balyoulster 47%, Annihilation 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balyoulster - Annihilation 2:2

49e minuut.
McCaul kopt de bal weg. Frehill rent richting de bal. Diffley begaat een overtreding. Diffley krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gormley geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Monaghan de bal onder controle te krijgen. Tooze kopt de bal weg. McDonagh bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tooze probeert naar een medespeler te passen. Sumant bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonagh onderschept slim de pass. Dallas rent richting de bal. Dallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monaghan is nu in balbezit. Monaghan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hunt de bal onder controle te krijgen. McDonagh bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonagh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Annihilation 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balyoulster 38%, Annihilation 62%.
Balyoulster - Annihilation 3:2