Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Razors Valsgaard IF 83
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.7
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mullen geeft een lange en hoge pass. Henry kopt de bal weg. Wright probeert naar een medespeler te passen. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig schiet op doel. Berrigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 1:0

10e minuut.
Carlylse rent richting de bal. Carlylse geeft een hoge lob. Klungelig pakt McDonald de bal. Lestina is nu in balbezit. Lestina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Power trapt de bal weg van het doel. McCabe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarke. Clarke krijgt een gele kaart. McCabe raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lestina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan verovert de bal door een tackle van achteren. Colgan met een sublieme pass. Lestina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Deveraux is nu in balbezit. Heaney onderschept slim de pass. Heaney geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Craig de bal. Craig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berrigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 2:0

41e minuut.
Heaney passt de bal in één keer door. Henry geeft een hoge lob. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 59%, Valsgaard IF 83 41%.
Cork Razors - Valsgaard IF 83 2:0

51e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig onderschept slim de pass. Craig passt de bal in één keer door. Henry rent richting de bal. Henry draait met de bal, schiet en ... Berrigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 3:0

63e minuut.
McDonald geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambler rent richting de bal. Ambler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heaney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colbert geeft de bal voor. Craig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 4:0

69e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin geeft een hoge lob. Inworp. Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mullen kopt de bal weg. Daar is Heaney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestina haalt uit met een fantastische trap. Power maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 4:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wright met een snelle inworp. Ambler is nu in balbezit. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Henry onderschept slim de pass. Henry passt de bal in één keer door. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Valsgaard IF 83 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 47%, Valsgaard IF 83 53%.
Cork Razors - Valsgaard IF 83 5:1