Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maximusw VNSuperStar
Normal Tactiek new
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ... Ainslie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Zachwyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan geeft de bal voor. Quinlan is nu in balbezit. Quinlan haalt uit met een fantastische trap. Colgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - VNSuperStar 0:1

16e minuut.
Quinlan is nu in balbezit. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley passt de bal met de wreef. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quigley maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butorac heeft problemen om de bal te vangen. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ... Colgan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - VNSuperStar 0:2

34e minuut.
Quigley geeft de bal voor. Neary bereikt de bal nog maar net als eerste. Neary passt de bal met de wreef. Quigley is nu in balbezit. Quigley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - VNSuperStar 0:3

36e minuut.
Kenna passt de bal zonder na te denken. Eriksson rent richting de bal. Eriksson speelt de bal door. Morris rent richting de bal. Morris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maximusw 62%, VNSuperStar 38%.
Maximusw - VNSuperStar 0:3

54e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McHugh de bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Geoghegan probeert de bal met de borst te controleren. Geoghegan met een sublieme pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Colgan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - VNSuperStar 0:4

57e minuut.
Kenna met een sublieme pass. Morris is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ainslie de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Colgan met een harde bal richting middenveld. Quigley kopt de bal weg. Butorac rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Campbell schiet op doel. Ainslie probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butorac zal de hoekschop nemen. Creighan probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan speelt de bal door. Quinlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinlan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ainslie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody passt de bal met de wreef. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Butorac met een snelle inworp. Quigley heeft problemen om de bal te vangen. Quigley speelt de bal door. Butorac rent richting de bal. Butorac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Creighan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinlan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campbell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maximusw - VNSuperStar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maximusw 65%, VNSuperStar 35%.
Maximusw - VNSuperStar 0:5