Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Razors Horrible Pegasus
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Brereten bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry passt de bal in één keer door. Craig rent richting de bal. Craig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Colbert is nu in balbezit. Colbert geeft een lange en hoge pass. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry onderschept slim de pass. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Keddy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cross komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Craig is nu in balbezit. Fairclough onderschept slim de pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough onderschept slim de pass. Fairclough geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mullen onderschept slim de pass. Mullen passt de bal met de wreef. Henry rent richting de bal. Klungelig pakt Henry de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Horrible Pegasus 1:0

38e minuut.
Cross passt de bal met de wreef. Craig heeft problemen om de bal te vangen. Craig passt de bal zonder na te denken. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ampadu trapt de bal weg. Clarke kopt de bal weg. Fairclough heeft problemen om de bal te vangen. Craig rent richting de bal. Craig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Horrible Pegasus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 42%, Horrible Pegasus 58%.
Cork Razors - Horrible Pegasus 2:0

53e minuut.
Brereten geeft een hoge lob. Mullen kopt de bal weg. Cregg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cregg schiet op doel. Power maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Horrible Pegasus 2:1

66e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry passt de bal met de wreef. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig schiet op doel. Ampadu bokst de bal weg.

68e minuut.
Marsh is nu in balbezit. Marsh passt de bal zonder na te denken. Daar is Brereten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross rent richting de bal. Cross geeft een hoge lob. Ampadu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cregg heeft problemen om de bal te vangen. Brereten bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Henry zijn tegenspeler op de grond. Henry krijgt een gele kaart.

80e minuut.
McDonald probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross met een sublieme pass. Craig rent richting de bal. Craig schiet op doel. Ampadu bokst de bal weg.

88e minuut.
Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry speelt de bal door. Craig is nu in balbezit. Craig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Razors - Horrible Pegasus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Razors 39%, Horrible Pegasus 61%.
Cork Razors - Horrible Pegasus 3:1