Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:21
  • Competitiewedstrijd: First Division.03
  • Stadion: Morumbi
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3449
Independente F.C Keenan FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Mooney geeft een hoge lob. McGrath kopt de bal weg. Fenn controleert de bal met de borst. Grimes verovert de bal door een tackle van achteren. Grimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Roche met een snelle inworp. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft een lange en hoge pass. Staunton is nu in balbezit. Staunton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Keenan FC 0:1

8e minuut.
Malhan verovert de bal door een tackle van achteren. Roche is nu in balbezit. Roche geeft een hoge lob. Staunton rent richting de bal. Staunton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fleming geeft een lange en hoge pass. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton probeert naar een medespeler te passen. Staunton is nu in balbezit. Staunton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Caims geeft de bal voor. Constable kopt de bal weg. Daar is Staunton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staunton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Keenan FC 0:2

34e minuut.
Moore kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Constable met een snelle inworp. Robinson is nu in balbezit. Robinson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 66%, Keenan FC 34%.
Independente F.C - Keenan FC 0:2

46e minuut.
Constable probeert naar een medespeler te passen. Roche is nu in balbezit. Roche geeft een hoge lob. Staunton rent richting de bal. Staunton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Constable met een snelle inworp. Robinson rent richting de bal. Robinson geeft de bal voor. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. Gupta is nu in balbezit. Gupta passt de bal in één keer door. Grimes is nu in balbezit. Grimes schiet op doel. Carson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Keenan FC 1:2

79e minuut.
Staunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Staunton haalt uit met een fantastische trap. Mooney heeft problemen om de bal te vangen. Staunton rent richting de bal. Staunton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 57%, Keenan FC 43%.
Independente F.C - Keenan FC 1:2