Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarzynanie Maximusw
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 20.6
good Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Neary verovert de bal door een tackle van achteren. Matlocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fennely zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kenna heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess schiet op doel. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 0:1

7e minuut.
Creighan is nu in balbezit. Kapera verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Colgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zarzynanie - Maximusw 1:1

8e minuut.
Fennely speelt de bal door. Ainslie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera onderschept slim de pass. Kapera draait met de bal, schiet en ... Colgan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 2:1

15e minuut.
Tebar verovert de bal door een tackle van achteren. Tebar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 3:1

16e minuut.
Tebar is nu in balbezit. Tebar speelt de bal door. Kapera rent richting de bal. Kapera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 4:1

24e minuut.
Matlocha met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie is nu in balbezit. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moszkiewicz kopt de bal weg. Kapera is nu in balbezit. Kapera passt de bal met de wreef. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Morris passt de bal zonder na te denken. Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainslie is nu in balbezit. Tebar onderschept slim de pass. Tebar draait met de bal, schiet en ... Colgan bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Amaral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgess rent richting de bal. Tebar onderschept slim de pass. Tebar geeft de bal voor. Colgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rduch krijgt zijn hoofd ertegen. Colgan bokst de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 5:1

42e minuut.
Matlocha rent richting de bal. Matlocha passt de bal met de wreef. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebar is nu in balbezit. Tebar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 39%, Maximusw 61%.
zarzynanie - Maximusw 5:1

50e minuut.
Rduch rent richting de bal. Kapera rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Ainslie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 6:1

70e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft de bal voor. Rduch kopt de bal weg. Kapera is nu in balbezit. Kapera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tebar is nu in balbezit. Tebar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Creighan de bal. Kapera is nu in balbezit. Kapera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Deveraux rent richting de bal. Deveraux probeert naar een medespeler te passen. Tebar heeft problemen om de bal te vangen. Tebar schiet op doel. Ainslie probeert de bal aan de voet te houden. Colgan bokst de bal weg. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Maximusw 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 36%, Maximusw 64%.
zarzynanie - Maximusw 7:1