Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadw FC Independente F.C
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Fleming is nu in balbezit. McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre passt de bal in één keer door. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kenna rent richting de bal. Potts verovert de bal door een tackle van achteren. Potts probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Independente F.C 1:0

15e minuut.
Gehry is nu in balbezit. Gehry speelt de bal door. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes is nu in balbezit. Grimes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta rent richting de bal. Potts onderschept slim de pass. Potts geeft de bal voor. Haniotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mooney geeft de bal voor. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath verovert de bal door een tackle van achteren. Potts probeert naar een medespeler te passen. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kenna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geoghegan. Kenna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kenna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grimes rent richting de bal. Grimes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Bracken geeft een lange en hoge pass. Mooney probeert de bal aan de voet te houden. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Potts rent richting de bal. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan probeert naar een medespeler te passen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. Haniotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacTause speelt de bal door. Gallen is nu in balbezit. Potts speelt de bal door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Independente F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadw FC 39%, Independente F.C 61%.
Shadw FC - Independente F.C 2:0

63e minuut.
Moore onderschept slim de pass. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher geeft een lange en hoge pass. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Caims verovert de bal door een tackle van achteren. Caims probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan probeert de bal met de borst te controleren. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
MacGilvernock onderschept slim de pass. MacGilvernock met een sublieme pass. Potts speelt de bal door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
MacTause trapt de bal weg van het doel. Tobin probeert de bal met de borst te controleren. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadw FC 44%, Independente F.C 56%.
Shadw FC - Independente F.C 2:0