Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rohan Knights Sharp Cats
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cummins heeft problemen om de bal te vangen. Delany is nu in balbezit. Harte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Harte krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Broughan probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Staunton is nu in balbezit. Staunton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Flower onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van England. Flower is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grimes met een snel genomen vrije trap. Cummins is nu in balbezit. Cummins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lawless rent richting de bal. Lawless probeert naar een medespeler te passen. Neville speelt de bal door. Staunton rent richting de bal. Staunton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tobin geeft een hoge lob. Flower kopt de bal weg. Molloy heeft problemen om de bal te vangen. Staunton rent richting de bal. Staunton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Sharp Cats 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rohan Knights 46%, Sharp Cats 54%.
Rohan Knights - Sharp Cats 1:0

53e minuut.
Tobin geeft een hoge lob. McDonnell is nu in balbezit. McDonnell passt de bal zonder na te denken. Cummins is nu in balbezit. Cummins haalt uit met een fantastische trap. Shipway verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin geeft een hoge lob. Neville heeft problemen om de bal te vangen. Staunton rent richting de bal. Staunton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gormley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Sharp Cats 2:0

66e minuut.
Broughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hines onderschept slim de pass. Hines geeft de bal voor. Klungelig pakt Staunton de bal. Staunton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rohan Knights 55%, Sharp Cats 45%.
Rohan Knights - Sharp Cats 2:0