Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guilty Rovers Bray Strainers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Reilly passt de bal zonder na te denken. Clerkin is nu in balbezit. Caffrey rent richting de bal. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Forsyth kopt de bal weg. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe geeft een hoge lob. Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffrey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Keenan passt de bal zonder na te denken. Hoey speelt de bal door. Caffrey is nu in balbezit. Croom rent richting de bal. Croom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brumpton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Findley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tungate bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom is nu in balbezit. Croom probeert naar een medespeler te passen. Caffrey is nu in balbezit. Caffrey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tungate onderschept slim de pass. Croom is nu in balbezit. Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Bray Strainers 0:1

29e minuut.
Walsh rent richting de bal. Walsh speelt de bal door. Klungelig pakt Tungate de bal. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Bray Strainers 0:2

33e minuut.
Croom is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Clerkin ... Strafschop! Croom raakt geblesseerd tijdens het duel. Croom legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Drew maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Bray Strainers 0:3

45e minuut.
Clerkin onderschept slim de pass. Forsyth is nu in balbezit. Forsyth speelt de bal door. Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Reilly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilty Rovers 63%, Bray Strainers 37%.
Guilty Rovers - Bray Strainers 0:3

51e minuut.
Malone rent richting de bal. Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly met een sublieme pass. Forsyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsyth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Campbell speelt de bal door. Malone heeft problemen om de bal te vangen. Malone geeft een lange en hoge pass. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Bray Strainers 0:4

61e minuut.
Keenan met een snelle inworp. Forsyth rent richting de bal. Forsyth geeft de bal voor. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Clerkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tungate probeert de bal met de borst te controleren. Tungate geeft een lange en hoge pass. Farran heeft problemen om de bal te vangen. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Bray Strainers 1:4

81e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caffrey. Walsh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tungate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reilly rent richting de bal. Reilly schiet op doel. Kavanagh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom is nu in balbezit. Croom passt de bal zonder na te denken. Caffrey rent richting de bal. Caffrey haalt uit met een fantastische trap. Drew bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilty Rovers 49%, Bray Strainers 51%.
Guilty Rovers - Bray Strainers 1:4