Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Stones Lousy Gunners
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Crandley passt de bal met de wreef. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Myrell controleert de bal met de borst. Biggs is nu in balbezit. Diffley rent richting de bal. Biggs onderschept slim de pass. Biggs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Burgess is nu in balbezit. Crandley verovert de bal door een tackle van achteren. Crandley passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Lousy Gunners 1:0

42e minuut.
Klungelig pakt Berrigan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carew. Berrigan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crandley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Creedon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Lousy Gunners 2:0

44e minuut.
Burgess verovert de bal door een tackle van achteren. Burgess speelt de bal door. Daar is Dale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Stones 42%, Lousy Gunners 58%.
CAFC Stones - Lousy Gunners 2:0

58e minuut.
Dale geeft de bal voor. Inworp. Kenny met een snelle inworp. Berrigan is nu in balbezit. Berrigan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Whenham probeert naar een medespeler te passen. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess passt de bal in één keer door. Biggs rent richting de bal. Biggs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Diffley rent richting de bal. Diffley geeft een lange en hoge pass. Synnott probeert de bal aan de voet te houden. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Stones 43%, Lousy Gunners 57%.
CAFC Stones - Lousy Gunners 2:0