Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Holes Fierce Rovers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tungate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kealy komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bayly onderschept slim de pass. Kane onderschept slim de pass. Bracken is nu in balbezit. Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Kane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Kane de bal. Bayly rent richting de bal. Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Kane schiet op doel. Caulfield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Fierce Rovers 1:0

21e minuut.
Bennion geeft de bal voor. Southin kopt de bal weg. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Creedon verovert de bal door een tackle van achteren. Creedon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Holes - Fierce Rovers 1:1

44e minuut.
Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken geeft een hoge lob. Brudock rent richting de bal. Brudock haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 48%, Fierce Rovers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Holes - Fierce Rovers 1:1

54e minuut.
Dallas onderschept slim de pass. Dallas geeft een hoge lob. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neary bereikt de bal nog maar net als eerste. Neary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Fierce Rovers 2:1

64e minuut.
Kane is nu in balbezit. Kealy bereikt de bal nog maar net als eerste. Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Kane haalt uit met een fantastische trap. Caulfield bokst de bal weg.

69e minuut.
Brudock passt de bal in één keer door. Creedon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacOwl rent richting de bal. Creedon onderschept slim de pass. Creedon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bracken geeft een hoge lob. Dallas kopt de bal weg. Southin is nu in balbezit. Kane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - Fierce Rovers 3:1

87e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Bracken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reid de bal. Neary verovert de bal door een tackle van achteren. Neary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 48%, Fierce Rovers 52%.
Flagrant Holes - Fierce Rovers 3:1