Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martial Diamonds Guilty Roots
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods passt de bal in één keer door. MacGinnis rent richting de bal. MacGinnis haalt uit met een fantastische trap. Gowan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Diamonds - Guilty Roots 0:1

16e minuut.
Deans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potts met een snelle inworp. Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cousins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. George kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potts neemt de hoekschop. Treanor kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Heaney geeft een hoge lob. Deans kan de bal niet met de borst controleren. Ivy rent richting de bal. Ivy haalt uit met een fantastische trap. Craig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martial Diamonds - Guilty Roots 1:1

24e minuut.
Blood met een sublieme pass. Vadanan geeft een hoge lob. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGinnis bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGinnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De Khros passt de bal zonder na te denken. Lockerbie rent richting de bal. MacGinnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods rent richting de bal. Woods haalt uit met een fantastische trap. Moran bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Heaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods probeert naar een medespeler te passen. MacGinnis is nu in balbezit. MacGinnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lockerbie rent richting de bal. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods passt de bal in één keer door. MacGinnis is nu in balbezit. MacGinnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martial Diamonds - Guilty Roots 1:2

43e minuut.
Shanahan met een sublieme pass. Cousins is nu in balbezit. Cousins met een sublieme pass. Ivy rent richting de bal. Ivy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martial Diamonds - Guilty Roots 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Diamonds 44%, Guilty Roots 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martial Diamonds - Guilty Roots 2:2

50e minuut.
Cousins passt de bal zonder na te denken. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy onderschept slim de pass. Ivy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Heaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heaney. Heaney krijgt een gele kaart.

60e minuut.
McDonagh is nu in balbezit. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blood. Blood krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gowan geeft de bal voor. Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. George onderschept slim de pass. Blood rent richting de bal. Blood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cousins kopt de bal weg. Vadanan probeert de bal aan de voet te houden. Ivy rent richting de bal. Ivy schiet op doel. Na een snelle pass probeert George de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
MacGinnis rent richting de bal. MacGinnis passt de bal met de wreef. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros schiet op doel. Fogharty maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martial Diamonds 50%, Guilty Roots 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martial Diamonds - Guilty Roots 2:2