Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Pegasus Lime Harps
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Tobin rent richting de bal. Morris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Killeen heeft problemen om de bal te vangen. Buttimer is nu in balbezit. Buttimer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnston met een snelle inworp. Rushe is nu in balbezit. Rushe geeft de bal voor. Buttimer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Morris rent richting de bal. Rushe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushe passt de bal met de wreef. Buttimer rent richting de bal. Buttimer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jagannathan is nu in balbezit. Jagannathan passt de bal met de wreef. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan haalt uit met een fantastische trap. Callan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wale passt de bal zonder na te denken. Killeen is nu in balbezit. Killeen geeft een lange en hoge pass. Colgan rent richting de bal. Colgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Pegasus - Lime Harps 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Wale de bal. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale begaat een overtreding. Wale krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Broaders geeft een hoge lob. Hederman rent richting de bal. Hederman passt de bal met de wreef. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vaughan speelt de bal door. Broaders kopt de bal weg. White geeft een hoge lob. Colgan is nu in balbezit. Colgan schiet op doel. Bruton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morris heeft problemen om de bal te vangen. Buttimer rent richting de bal. Met opzet legt Morris zijn tegenspeler op de grond. Morris krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Wale schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Vaughan met een harde bal richting middenveld. Hederman controleert de bal met de borst. Hederman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Pegasus 62%, Lime Harps 38%.
Magical Pegasus - Lime Harps 1:0

47e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Kenny onderschept slim de pass. Kenny speelt de bal door. Jagannathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannathan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Pegasus 57%, Lime Harps 43%.
Magical Pegasus - Lime Harps 1:0