Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acid Bulls Paddy Spears
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ivy probeert naar een medespeler te passen. King is nu in balbezit. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill draait met de bal, schiet en ... Keogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
McDonnell rent richting de bal. King verovert de bal door een tackle van achteren. King probeert naar een medespeler te passen. Dodrill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
McCabe onderschept slim de pass. McCabe geeft een hoge lob. Boxall kopt de bal weg. Reimels rent richting de bal. Reimels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lee is nu in balbezit. Boxall is nu in balbezit. Lee begaat een overtreding. Lee krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Talliss speelt de bal door. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee speelt de bal door. Reimels heeft problemen om de bal te vangen. Reimels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reimels is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Acid Bulls - Paddy Spears 0:1

26e minuut.
King passt de bal in één keer door. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney speelt de bal door. Dodrill rent richting de bal. Dodrill haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Irwin rent richting de bal. King is nu in balbezit. King passt de bal met de wreef. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dodrill rent richting de bal. McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrill bereikt de bal nog maar net als eerste. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acid Bulls - Paddy Spears 1:1

45e minuut.
Heary passt de bal in één keer door. Irwin controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McCabe. Irwin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Irwin kan niet meer verder spelen. Saha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 35%, Paddy Spears 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acid Bulls - Paddy Spears 1:1

50e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee passt de bal in één keer door. Reimels rent richting de bal. Reimels draait met de bal, schiet en ... Ryan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Lawlor rent richting de bal. Lawlor geeft de bal voor. Moloney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dodrill rent richting de bal. Dodrill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha onderschept slim de pass. Saha met een sublieme pass. King rent richting de bal. King schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mannion trapt de bal weg. Inworp. Rooney met een snelle inworp. Saha geeft een lange en hoge pass. Mannion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 54%, Paddy Spears 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acid Bulls - Paddy Spears 1:1