Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorotinha FC Lafaiete Futebol Clube
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 30.8
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Pessegueiro onderschept slim de pass. Pessegueiro met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft de bal voor. Poeira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Shogun draait met de bal, schiet en ... Möller met een sublieme pass. Daar is Feichtenschlager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shogun is nu in balbezit. Shogun haalt uit met een fantastische trap. Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel. Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:1

30e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha geeft de bal voor. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pessegueiro speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva met een sublieme pass. Risadinha rent richting de bal. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costa trapt de bal weg. Feichtenschlager met een sublieme pass. Klungelig pakt Risadinha de bal. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager passt de bal zonder na te denken. Risadinha rent richting de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. Peneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorotinha FC 70%, Lafaiete Futebol Clube 30%.
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:2

48e minuut.
Poeira is nu in balbezit. Fisher onderschept slim de pass. Quebrado onderschept slim de pass. Risadinha rent richting de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Menezes rent richting de bal. Menezes geeft een lange en hoge pass. Risadinha rent richting de bal. Risadinha schiet op doel. Costa controleert de bal met de borst. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Pessegueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pessegueiro speelt de bal door. Udrea is nu in balbezit. Udrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vidal speelt de bal door. Poeira is nu in balbezit. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:3

55e minuut.
Kramer heeft problemen om de bal te vangen. Kramer passt de bal zonder na te denken. Quebrado is nu in balbezit. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risadinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Risadinha rent richting de bal. Risadinha speelt de bal door. Poeira rent richting de bal. Poeira schiet op doel. Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Frazzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero rent richting de bal. Frazzon verovert de bal door een tackle van achteren. Risadinha rent richting de bal. Risadinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Poeira de bal. Fisher onderschept slim de pass. Feichtenschlager met een sublieme pass. Risadinha rent richting de bal. Risadinha draait met de bal, schiet en ... Peneda bokst de bal weg. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:4

82e minuut.
Barcelos geeft een hoge lob. Inworp. Udrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Feichtenschlager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feichtenschlager geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Poeira is nu in balbezit. Poeira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Feichtenschlager speelt de bal door. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorotinha FC 78%, Lafaiete Futebol Clube 22%.
Lorotinha FC - Lafaiete Futebol Clube 0:4