Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarapa FC FORABOZO FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pataxó rent richting de bal. Pataxó passt de bal in één keer door. Sardinha rent richting de bal. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pará rent richting de bal. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha met een sublieme pass. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giovennazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Coelho met een snelle inworp. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta rent richting de bal. Romano onderschept slim de pass. Romano geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal in één keer door. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem schiet op doel. Tupinambá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarapa FC - FORABOZO FC 1:0

33e minuut.
Pataxó is nu in balbezit. Barcelos is nu in balbezit. Pataxó rent richting de bal. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisetta verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pisetta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pataxó rent richting de bal. Pataxó probeert naar een medespeler te passen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarapa FC - FORABOZO FC 1:1

41e minuut.
Cavalcanti probeert naar een medespeler te passen. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem schiet op doel. Giovennazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarapa FC - FORABOZO FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarapa FC 57%, FORABOZO FC 43%.
Zarapa FC - FORABOZO FC 2:1

67e minuut.
Filho passt de bal in één keer door. Pataxó rent richting de bal. Pataxó haalt uit met een fantastische trap. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel. Delgado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zarapa FC - FORABOZO FC 2:2

76e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Aleixo met de inworp. Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cavalcanti met een sublieme pass. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha passt de bal zonder na te denken. Nem rent richting de bal. Nem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarapa FC 65%, FORABOZO FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarapa FC - FORABOZO FC 2:2