Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nando Tips WashingtonFc2023
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Daar is Sotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotero geeft de bal voor. Batatais rent richting de bal. Batatais draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Vasconcelos rent richting de bal. Marreco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marreco krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Marreco de bal. Pistola speelt de bal door. Peladeiro probeert naar een medespeler te passen. Mariola is nu in balbezit. Mariola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pistola is nu in balbezit. Pacaembu onderschept slim de pass. Pacaembu passt de bal zonder na te denken. Batatais is nu in balbezit. Batatais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nando Tips 51%, WashingtonFc2023 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nando Tips - WashingtonFc2023 0:0

63e minuut.
Pacaembu passt de bal in één keer door. Cavallini is nu in balbezit. Pistola speelt de bal door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pistola rent richting de bal. Pistola passt de bal in één keer door. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola onderschept slim de pass. Mariola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sotero geeft een hoge lob. Gallo rent richting de bal. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Batatais rent richting de bal. Batatais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. Flausino kopt de bal weg. Batatais heeft problemen om de bal te vangen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Pistola onderschept slim de pass. Pacaembu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pistola raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pistola neemt zijn aanloop. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nando Tips 46%, WashingtonFc2023 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nando Tips - WashingtonFc2023 0:0