Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lafaiete Futebol Clube Nando Tips
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Risadinha de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Udrea de bal. Risadinha is nu in balbezit. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha rent richting de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Udrea de bal. Risadinha is nu in balbezit. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 2:0

10e minuut.
Risadinha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasconcelos. Risadinha raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Risadinha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Feichtenschlager probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 3:0

13e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cruz de bal. Risadinha rent richting de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 4:0

17e minuut.
Taddei rent richting de bal. Feichtenschlager verovert de bal door een tackle van achteren. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Flausino rent richting de bal. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara met een sublieme pass. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vasconcelos onderschept slim de pass. Feichtenschlager onderschept slim de pass. Feichtenschlager passt de bal in één keer door. Risadinha rent richting de bal. Risadinha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Feichtenschlager verovert de bal door een tackle van achteren. Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcelos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Del Prate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Risadinha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flausino heeft problemen om de bal te vangen. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 5:0

38e minuut.
Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea rent richting de bal. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risadinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Quebrado rent richting de bal. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager passt de bal zonder na te denken. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ... Rabanete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 33%, Nando Tips 67%.
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 5:0

50e minuut.
Udrea geeft een hoge lob. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Feichtenschlager met een sublieme pass. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea speelt de bal door. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha heeft problemen om de bal te vangen. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 6:0

53e minuut.
Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal zonder na te denken. Daar is Risadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risadinha draait met de bal, schiet en ... Rabanete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 7:0

54e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha draait met de bal, schiet en ... Rabanete probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Robben kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranha met de inworp. Klungelig pakt Pistola de bal. Pistola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Udrea rent richting de bal. Udrea geeft de bal voor. Risadinha is nu in balbezit. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. Rabanete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Alcântara speelt de bal door. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado speelt de bal door. Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Risadinha haalt uit met een fantastische trap. Rabanete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado passt de bal met de wreef. Cruz is nu in balbezit. Udrea onderschept slim de pass. Udrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben geeft een lange en hoge pass. Mariola probeert de bal aan de voet te houden. Risadinha rent richting de bal. Risadinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 37%, Nando Tips 63%.
Lafaiete Futebol Clube - Nando Tips 7:0