Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lorotinha FC fluminense33
Normal Tactiek leo4
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Goździejewski geeft een hoge lob. Grideanu is nu in balbezit. Fisher is nu in balbezit. Grideanu onderschept slim de pass. Grideanu haalt uit met een fantastische trap. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:1

4e minuut.
Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu rent richting de bal. Costa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grideanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Grideanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:2

5e minuut.
Popa met een sublieme pass. Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Gallo rent richting de bal. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó draait met de bal, schiet en ... Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:3

6e minuut.
Pimbó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shogun de bal onder controle te krijgen. Grideanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:4

7e minuut.
Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu rent richting de bal. Pimbó rent richting de bal. Grideanu rent richting de bal. Grideanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gallo geeft een hoge lob. Inworp. Pimbó met een snelle inworp. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haras kopt de bal weg. Shogun rent richting de bal. Pimbó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pimbó krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grideanu is nu in balbezit. Pimbó rent richting de bal. Grideanu rent richting de bal. Grideanu schiet op doel. Costa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pimbó geeft een hoge lob. Gallo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu schiet op doel. Fisher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Fisher met een harde bal richting middenveld. Kowalczykiewicz kopt de bal weg. Grideanu rent richting de bal. Grideanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Popa passt de bal met de wreef. Kalkan speelt de bal door. Kowalczykiewicz speelt de bal door. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peneda trapt de bal weg. Kowalczykiewicz kopt de bal weg. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Peneda met een harde bal richting middenveld. Haras rent richting de bal. Haras met een sublieme pass. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Haras onderschept slim de pass. Haras speelt de bal door. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

40e minuut.
Kowalczykiewicz kopt de bal weg. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal met de wreef. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grideanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu haalt uit met een fantastische trap. Peneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorotinha FC 86%, fluminense33 14%.
Lorotinha FC - fluminense33 0:4

46e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pimbó de bal. Grideanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Grideanu de bal. Grideanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Grideanu passt de bal in één keer door. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pimbó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkan draait met de bal, schiet en ... Grideanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:5

52e minuut.
Kowalczykiewicz rent richting de bal. Kowalczykiewicz geeft een hoge lob. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:6

62e minuut.
Kalkan passt de bal zonder na te denken. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó geeft een lange en hoge pass. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczykiewicz passt de bal zonder na te denken. Costa is nu in balbezit. Grideanu onderschept slim de pass. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:7

64e minuut.
Inworp. Pimbó met de inworp. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczykiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó speelt de bal door. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:8

68e minuut.
Grideanu is nu in balbezit. Pimbó rent richting de bal. Grideanu rent richting de bal. Grideanu draait met de bal, schiet en ... Peneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lorotinha FC - fluminense33 0:9

73e minuut.
Haras rent richting de bal. Haras probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fisher rent richting de bal. Pimbó is nu in balbezit. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczykiewicz rent richting de bal. Kowalczykiewicz passt de bal zonder na te denken. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu schiet op doel. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Haras kopt de bal weg. Gallo probeert de bal met de borst te controleren. Pimbó met een sublieme pass. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lorotinha FC 84%, fluminense33 16%.
Lorotinha FC - fluminense33 0:9