Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.01
  • Stadion: Bezerrinho
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18776
Sociedade Esportiva do Gama Lorotinha FC
Tatica 352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 16.3
formidable Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Zelmański probeert naar een medespeler te passen. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam geeft de bal voor. Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Costa is nu in balbezit. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 1:0

6e minuut.
Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata passt de bal met de wreef. Jarmovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmovskis geeft een lange en hoge pass. Colombiano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 2:0

9e minuut.
Colombiano is nu in balbezit. Jarmovskis heeft problemen om de bal te vangen. Jarmovskis met een sublieme pass. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pele Zapata kopt de bal weg. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano schiet op doel. Peneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 3:0

15e minuut.
Jarmovskis probeert naar een medespeler te passen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano passt de bal zonder na te denken. Hayyam rent richting de bal. Hayyam geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hayyam met de inworp. Pele Zapata geeft de bal voor. Klungelig pakt Fisher de bal. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Hayyam met een sublieme pass. Kabát rent richting de bal. Kabát geeft een hoge lob. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Peneda bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 4:0

24e minuut.
Kabát probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata passt de bal in één keer door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano passt de bal met de wreef. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 5:0

26e minuut.
Shogun rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 6:0

28e minuut.
Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański speelt de bal door. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano onderschept slim de pass. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 7:0

31e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma passt de bal in één keer door. Pele Zapata met een sublieme pass. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Fisher is nu in balbezit. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 8:0

37e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata passt de bal in één keer door. Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Colombiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 9:0

41e minuut.
Costa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayyam met een snelle inworp. Jarmovskis geeft een hoge lob. Colombiano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 10:0

42e minuut.
Klungelig pakt Pele Zapata de bal. Pele Zapata passt de bal zonder na te denken. Daar is Hayyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayyam geeft een hoge lob. Fisher heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 11:0

44e minuut.
Colombiano rent richting de bal. Colombiano geeft een lange en hoge pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 18%, Lorotinha FC 82%.
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 12:0

46e minuut.
Kabát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pele Zapata geeft een lange en hoge pass. Costa heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Peneda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessegueiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zelmański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Colombiano neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 13:0

47e minuut.
Shogun probeert naar een medespeler te passen. Kramer heeft problemen om de bal te vangen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Colombiano geeft de bal voor. Pessegueiro kopt de bal weg. Hayyam speelt de bal door. Jarmovskis rent richting de bal. Jarmovskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peneda met een harde bal richting middenveld. Stanke kopt de bal weg. Zelmański rent richting de bal. Zelmański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pele Zapata geeft een lange en hoge pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański geeft een lange en hoge pass. Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 14:0

54e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański geeft een lange en hoge pass. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 15:0

55e minuut.
Kramer met een sublieme pass. Daar is Shogun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shogun met een sublieme pass. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jarmovskis met een sublieme pass. Fisher is nu in balbezit. Colombiano onderschept slim de pass. Colombiano schiet op doel. Peneda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 16:0

60e minuut.
Jarmovskis speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański passt de bal in één keer door. Colombiano rent richting de bal. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Jarmovskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmovskis passt de bal met de wreef. Colombiano rent richting de bal. Colombiano schiet op doel. Peneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 17:0

63e minuut.
Stanke speelt de bal door. Jarmovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmovskis passt de bal zonder na te denken. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kabát passt de bal zonder na te denken. Jarmovskis probeert naar een medespeler te passen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Peneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 18:0

66e minuut.
Vidaković komt het veld opgelopen. Backor komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano schiet op doel. Peneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 19:0

71e minuut.
Zelmański geeft een hoge lob. Colombiano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Barcelos ... Strafschop! Colombiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Zelmański kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 20:0

72e minuut.
Zelmański onderschept slim de pass. Jarmovskis speelt de bal door. Fisher rent richting de bal. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 21:0

74e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Costa de bal. Zelmański is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Backor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zelmański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarmovskis is nu in balbezit. Jarmovskis geeft een lange en hoge pass. Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 22:0

78e minuut.
Backor geeft een hoge lob. Daar is Jarmovskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Costa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombiano rent richting de bal. Colombiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 23:0

81e minuut.
Zelmański kopt de bal weg. Vidaković rent richting de bal. Vidaković passt de bal in één keer door. Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Colombiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 24:0

85e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmovskis rent richting de bal. Jarmovskis passt de bal in één keer door. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 25:0

86e minuut.
Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano geeft de bal voor. Pessegueiro probeert de bal met de borst te controleren. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Costa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backor met een snelle inworp. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 13%, Lorotinha FC 87%.
Sociedade Esportiva do Gama - Lorotinha FC 26:0