Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Fazenda do Campo Centro de apoio
2x2 xp Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sinicki speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta draait met de bal, schiet en ... Kaszás bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Borja maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:1

2e minuut.
Borja is nu in balbezit. Sinicki rent richting de bal. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:2

4e minuut.
Csala geeft een hoge lob. Inworp. Perneta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penedo is nu in balbezit. Penedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perneta neemt de hoekschop. Pedras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:3

14e minuut.
Penedo is nu in balbezit. Penedo met een sublieme pass. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja schiet op doel. Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:4

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perneta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pedras is nu in balbezit. Pedras haalt uit met een fantastische trap. Kaszás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:5

20e minuut.
Pedras is nu in balbezit. Pedras passt de bal met de wreef. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fávaro geeft een hoge lob. Pedras rent richting de bal. Pedras geeft de bal voor. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazenda do Campo 91%, Centro de apoio 9%.
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 0:5

49e minuut.
Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós is nu in balbezit. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Stange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 1:5

54e minuut.
Penedo is nu in balbezit. Penedo geeft een lange en hoge pass. Perneta is nu in balbezit. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Porto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sinicki de bal onder controle te krijgen. Penedo rent richting de bal. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cacique verovert de bal door een tackle van achteren. Cacique geeft een lange en hoge pass. Fávaro kopt de bal weg. Tufeanu probeert de bal met de borst te controleren. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazenda do Campo 66%, Centro de apoio 34%.
AD Fazenda do Campo - Centro de apoio 2:5