Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: freire Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2995
Fora777_Vasco Petrópolis
amistoso-01 Tactiek X2
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Sonvico heeft problemen om de bal te vangen. Furtok rent richting de bal. Fauci is nu in balbezit. Furtok onderschept slim de pass. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peralta speelt de bal door. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Furtok is nu in balbezit. Juan speelt de bal door. Sonvico kopt de bal weg. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Nes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Sonvico met een snelle inworp. Ortega met een sublieme pass. Furtok is nu in balbezit. Paal! Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Fauci rent richting de bal. Fauci met een sublieme pass. Furtok controleert de bal met de borst. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

10e minuut.
Taşkınalper geeft de bal voor. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 2:0

11e minuut.
Marquez geeft een lange en hoge pass. Pascoalino kopt de bal weg. Klungelig pakt Sonvico de bal. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 3:0

15e minuut.
Fauci rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal zonder na te denken. Daar is Pascoalino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoalino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega met een sublieme pass. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino draait met de bal, schiet en ... Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 4:0

22e minuut.
Marantis met een sublieme pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 5:0

24e minuut.
Inworp. Letellier komt het veld opgelopen. Sonvico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega is nu in balbezit. Ortega speelt de bal door. Furtok is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 6:0

24e minuut.
Werner speelt de bal door. Fauci rent richting de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Marantis rent richting de bal. Marantis passt de bal in één keer door. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino schiet op doel. Juan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 7:0

29e minuut.
Marantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci begaat een overtreding. Marantis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel. Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 8:0

31e minuut.
Bellavista rent richting de bal. Hahn rent richting de bal. Inworp. Sonvico met de inworp. Ortega geeft een lange en hoge pass. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Juan trapt de bal weg. Werner probeert de bal met de borst te controleren. Werner passt de bal met de wreef. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 9:0

34e minuut.
Dalglish onderschept slim de pass. Dalglish geeft de bal voor. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino draait met de bal, schiet en ... Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo onderschept slim de pass. Valdo geeft de bal voor. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascoalino heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 10:0

37e minuut.
Sonvico kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. Juan bokst de bal weg.

41e minuut.
Fauci passt de bal met de wreef. Werner rent richting de bal. Werner passt de bal in één keer door. Fauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fauci neemt de hoekschop. Pereda met een sublieme pass. Dalglish met een sublieme pass. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap. Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Doeltrap. Juan trapt de bal weg van het doel. Esteves kopt de bal weg. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 17%, Petrópolis 83%.
Fora777_Vasco - Petrópolis 10:0

48e minuut.
Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino passt de bal met de wreef. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 11:0

49e minuut.
Dalglish met een sublieme pass. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino probeert naar een medespeler te passen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marantis probeert naar een medespeler te passen. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino schiet op doel. Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Furtok de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sonvico met een sublieme pass. Pascoalino speelt de bal door. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 12:0

54e minuut.
Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal in één keer door. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel. Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 13:0

55e minuut.
Absalonsen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega speelt de bal door. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino schiet op doel. Juan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Valdo de bal. Werner is nu in balbezit. Dalglish begaat een overtreding. Dalglish krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Pascoalino is nu in balbezit. Fauci onderschept slim de pass. Fauci probeert naar een medespeler te passen. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Juan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega speelt de bal door. Marantis probeert naar een medespeler te passen. Furtok is nu in balbezit. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dalglish onderschept slim de pass. Fauci rent richting de bal. Fauci passt de bal met de wreef. Werner is nu in balbezit. Werner draait met de bal, schiet en ... Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kałamarz. Furtok raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortega wilt de vrije trap nemen. Pascoalino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 14:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piazza komt het veld opgelopen. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta geeft een lange en hoge pass. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 15:0

87e minuut.
Fauci verovert de bal door een tackle van achteren. Fauci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdo de bal. Werner onderschept slim de pass. Werner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 29%, Petrópolis 71%.
Fora777_Vasco - Petrópolis 15:0