Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: pirata Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3628
pirata Caneta Azul FC
viu Tactiek 532
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 28.6
good Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen weak


12e minuut.
Peel rent richting de bal. Valera is nu in balbezit. Valera geeft een lange en hoge pass. Daar is Gürol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guiso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bicskei geeft een hoge lob. Inworp. Ganz met de inworp. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Bartolucci onderschept slim de pass. Tikhomirov speelt de bal door. Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz schiet op doel. Ryczel bokst de bal weg.

22e minuut.
Illán met een harde bal richting middenveld. Valera kopt de bal weg. Łacina heeft problemen om de bal te vangen. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Łacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tikhomirov passt de bal in één keer door. Bartolucci heeft problemen om de bal te vangen. Bartolucci passt de bal zonder na te denken. Dulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tikhomirov rent richting de bal. Tikhomirov passt de bal met de wreef. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci onderschept slim de pass. Bartolucci haalt uit met een fantastische trap. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikhomirov probeert naar een medespeler te passen. Bartolucci is nu in balbezit. Bartolucci schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Caneta Azul FC 1:0

36e minuut.
Tikhomirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhomirov speelt de bal door. Valera rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dulewicz onderschept slim de pass. Dulewicz met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 31%, Caneta Azul FC 69%.
pirata - Caneta Azul FC 1:0

53e minuut.
Tikhomirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laluska is nu in balbezit. Laluska passt de bal zonder na te denken. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pirata - Caneta Azul FC 1:1

58e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiso verovert de bal door een tackle van achteren. Guiso probeert naar een medespeler te passen. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan schiet op doel. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Peel met een snelle inworp. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz met een sublieme pass. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gvaskó speelt de bal door. Dulewicz rent richting de bal. Dulewicz passt de bal met de wreef. Mardan rent richting de bal. Mardan draait met de bal, schiet en ... Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tikhomirov kopt de bal weg. Daar is Łacina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera rent richting de bal. Valera schiet op doel. Ryczel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Caneta Azul FC 2:1

79e minuut.
Laluska rent richting de bal. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó probeert naar een medespeler te passen. Mardan rent richting de bal. Mardan schiet op doel. Ryczel bokst de bal weg.

81e minuut.
Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó passt de bal in één keer door. Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pirata - Caneta Azul FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata 42%, Caneta Azul FC 58%.
pirata - Caneta Azul FC 3:1