Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: FC PEDRO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2840
FC PEDRO BRAZUCA FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Figueiredo met een sublieme pass. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perebento krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Preguiça kopt de bal weg. Nascimento heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ... Rizzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PEDRO - BRAZUCA FC 1:0

8e minuut.
Rissi speelt de bal door. Caçapava is nu in balbezit. Aleixo begaat een overtreding. Aleixo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ponteiro onderschept slim de pass. Perebento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponteiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponteiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi schiet op doel. Rizzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Filho passt de bal in één keer door. Ferreti is nu in balbezit. Chiquinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiquinho krijgt een gele kaart. Ferreti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cacique kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Trevisan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PEDRO - BRAZUCA FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 49%, BRAZUCA FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PEDRO - BRAZUCA FC 1:1

54e minuut.
Nascimento geeft de bal voor. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho geeft de bal voor. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi schiet op doel. Rizzo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Preguiça zal de hoekschop nemen. Aleixo heeft problemen om de bal te vangen. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rissi is nu in balbezit. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone met een sublieme pass. Ferreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Perebento passt de bal met de wreef. Abuda is nu in balbezit. Ferreti rent richting de bal. Ferreti heeft problemen om de bal te vangen. Ferreti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília geeft de bal voor. Barone rent richting de bal. Rebelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebelo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rizzo trapt de bal weg van het doel. Ponteiro heeft problemen om de bal te vangen. Filho kopt de bal weg. Cacique rent richting de bal. Cacique draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Penha speelt de bal door. Rissi is nu in balbezit. Rissi speelt de bal door. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava schiet op doel. Rizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chiquinho rent richting de bal. Freire onderschept slim de pass. Freire geeft een hoge lob. Ferreti rent richting de bal. Ferreti schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PEDRO 60%, BRAZUCA FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PEDRO - BRAZUCA FC 1:1