Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sol Do Zango Atlético de Blumenau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Caça-Rato kopt de bal weg. Pardal kan de bal niet met de borst controleren. Peralta is nu in balbezit. Pardal onderschept slim de pass. Pardal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Peralta rent richting de bal. Klungelig pakt Fontes de bal. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol Do Zango - Atlético de Blumenau 0:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rissi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Imperador kopt de bal weg. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rissi speelt de bal door. Fontes geeft een hoge lob. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol Do Zango 36%, Atlético de Blumenau 64%.
Sol Do Zango - Atlético de Blumenau 0:1

47e minuut.
Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura passt de bal in één keer door. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Ventura rent richting de bal. Ventura passt de bal in één keer door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol Do Zango 53%, Atlético de Blumenau 47%.
Sol Do Zango - Atlético de Blumenau 0:1