Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço FC Marvel FC
Mega-45 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Medaglia is nu in balbezit. Medaglia geeft de bal voor. Dinamite is nu in balbezit. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 1:0

8e minuut.
Alcântara trapt de bal weg. Lua heeft problemen om de bal te vangen. Lua met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 2:0

17e minuut.
Galhardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Khoury de bal. Khoury speelt de bal door. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
da Costa probeert naar een medespeler te passen. Madureira is nu in balbezit. Boa Morte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boa Morte krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Khoury speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een lange en hoge pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 3:0

21e minuut.
Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 4:0

24e minuut.
Lua verovert de bal door een tackle van achteren. Lua probeert naar een medespeler te passen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Santiago de bal. Santiago geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 6:0

31e minuut.
Khoury passt de bal met de wreef. Santiago speelt de bal door. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 7:0

34e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Khoury met een sublieme pass. Lua speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Amarante rent richting de bal. Madureira onderschept slim de pass. da Costa is nu in balbezit. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Malzoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galhardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Galhardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amarante kopt de bal weg. Dinamite heeft problemen om de bal te vangen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santiago zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt da Costa de bal. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rosseto kopt de bal weg. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 26%, Marvel FC 74%.
Voltaço FC - Marvel FC 8:0

46e minuut.
Medaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal in één keer door. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 9:0

47e minuut.
Rabelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Malzoni de bal. Amarante onderschept slim de pass. Amarante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lua kopt de bal weg. Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite rent richting de bal. Amarante onderschept slim de pass. Amarante draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bordon trapt de bal weg van het doel. Lua kopt de bal weg. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago geeft de bal voor. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 10:0

71e minuut.
Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal zonder na te denken. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alcântara de bal onder controle te krijgen. Paal!

75e minuut.
Amarante passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Boa Morte met een sublieme pass. Medaglia is nu in balbezit. Medaglia geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alcântara de bal. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medaglia rent richting de bal. Medaglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Rabanete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago onderschept slim de pass. Santiago met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 23%, Marvel FC 77%.
Voltaço FC - Marvel FC 10:0