Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: uberaba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2041
uberaba Union Tefamel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraiva met een sublieme pass. Shogun is nu in balbezit. Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho haalt uit met een fantastische trap. Pascoalin bokst de bal weg.

14e minuut.
Saraiva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mourão komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Figo is nu in balbezit. Figo passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Umuarama probeert de bal aan de voet te houden. Umuarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho rent richting de bal. Umuarama rent richting de bal. Umuarama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 36%, Union Tefamel 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uberaba - Union Tefamel 0:0

55e minuut.
Umuarama passt de bal met de wreef. Camacho rent richting de bal. Camacho geeft de bal voor. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uberaba - Union Tefamel 0:1

59e minuut.
Umuarama rent richting de bal. Klungelig pakt Ramalho de bal. Umuarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Umuarama verovert de bal door een tackle van achteren. Umuarama geeft een hoge lob. Figo rent richting de bal. Figo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Umuarama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cafezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cafezinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rebelo met een sublieme pass. Ramalho rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo passt de bal in één keer door. Galvão rent richting de bal. Galvão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uberaba 46%, Union Tefamel 54%.
uberaba - Union Tefamel 0:1