Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Granada FC Morabri F.C
451 Tactiek 541
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Hełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak passt de bal in één keer door. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. do Carmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:1

7e minuut.
Grugiel is nu in balbezit. Grugiel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pepper de bal onder controle te krijgen. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:2

9e minuut.
Görmez probeert naar een medespeler te passen. Develioğlu is nu in balbezit. da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj probeert naar een medespeler te passen. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Görmez passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva met een sublieme pass. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirandinha met een harde bal richting middenveld. Görmez kopt de bal weg. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. do Carmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu passt de bal zonder na te denken. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak schiet op doel. do Carmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oliva rent richting de bal. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Porto probeert naar een medespeler te passen. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Grugiel passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Görmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez passt de bal met de wreef. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een hoge lob. Hełminiak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Develioğlu controleert de bal met de borst. Mirandinha rent richting de bal. Develioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu schiet op doel. do Carmo bokst de bal weg.

31e minuut.
da Guia geeft een hoge lob. Pangaré speelt de bal door. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak schiet op doel. Klungelig pakt Mirandinha de bal. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:3

45e minuut.
Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal met de wreef. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Granada FC 87%, Morabri F.C 13%.
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:3

46e minuut.
Świrski rent richting de bal. Świrski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak schiet op doel. do Carmo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Develioğlu passt de bal in één keer door. da Guia is nu in balbezit. Hełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Görmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak passt de bal zonder na te denken. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:4

54e minuut.
Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
da Guia is nu in balbezit. Hełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Develioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. do Carmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Freire kopt de bal weg. Görmez met een sublieme pass. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez onderschept slim de pass. Görmez speelt de bal door. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:5

67e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Świrski met een sublieme pass. Daar is da Guia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak rent richting de bal. Hełminiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:6

69e minuut.
Batistuta is nu in balbezit. Hełminiak speelt de bal door. Develioğlu rent richting de bal. Develioğlu schiet op doel. do Carmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:7

73e minuut.
Niepsuj onderschept slim de pass. Görmez speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
da Guia bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez is nu in balbezit. Görmez geeft een hoge lob. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Görmez probeert naar een medespeler te passen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een hoge lob. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świrski met de inworp. Oliva geeft een hoge lob. Develioğlu is nu in balbezit. Develioğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hełminiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:8

83e minuut.
Mirandinha verovert de bal door een tackle van achteren. Mirandinha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gács met een snelle inworp. Chacón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. Hełminiak heeft problemen om de bal te vangen. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu draait met de bal, schiet en ... do Carmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:9

88e minuut.
Esteves met een sublieme pass. Pepper rent richting de bal. Develioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Develioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Granada FC 76%, Morabri F.C 24%.
Sparta Granada FC - Morabri F.C 0:9