Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Organized Chaos FC ArtBen
4-4-2b Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Pachel met een snelle inworp. Moises probeert naar een medespeler te passen. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Belfort de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Dicá de bal. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Pinto krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Aparicio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Ugarte met een snel genomen vrije trap. Dudzik krijgt zijn hoofd ertegen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Richter probeert de bal aan de voet te houden. Acerola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 2:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perraud met een snelle inworp. Klungelig pakt Pachel de bal. Pachel geeft een hoge lob. Aparicio krijgt zijn hoofd ertegen. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pachel met de inworp. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik verovert de bal door een tackle van achteren. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ambrosio passt de bal met de wreef. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 3:0

16e minuut.
Moises is nu in balbezit. Moises speelt de bal door. Martínez Ugarte probeert naar een medespeler te passen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik rent richting de bal. Dudzik speelt de bal door. Martínez Ugarte is nu in balbezit. Martínez Ugarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises verovert de bal door een tackle van achteren. Moises geeft een hoge lob. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal in één keer door. Martínez Ugarte rent richting de bal. Martínez Ugarte draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 4:0

22e minuut.
Martínez Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Ugarte schiet op doel. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio schiet op doel. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 5:0

26e minuut.
Martínez Ugarte speelt de bal door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moises kopt de bal weg. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Ugarte speelt de bal door. Dudzik controleert de bal met de borst. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Dudzik rent richting de bal. Dudzik passt de bal met de wreef. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 6:0

37e minuut.
Martínez Ugarte is nu in balbezit. Martínez Ugarte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dudzik de bal. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moises zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachel rent richting de bal. Pachel probeert naar een medespeler te passen. Martínez Ugarte rent richting de bal. Martínez Ugarte passt de bal in één keer door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 7:0

39e minuut.
Pachel speelt de bal door. Martínez Ugarte geeft de bal voor. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belfort de bal. Dudzik rent richting de bal. Dudzik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 8:0

44e minuut.
Martínez Ugarte passt de bal in één keer door. Moises rent richting de bal. Moises passt de bal zonder na te denken. Martínez Ugarte is nu in balbezit. Martínez Ugarte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pratto komt het veld opgelopen. Scher komt het veld opgelopen. Socea komt het veld opgelopen. Flammer komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Belfort probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scher neemt de hoekschop. Klungelig pakt Socea de bal. Socea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Organized Chaos FC 19%, ArtBen 81%.
Organized Chaos FC - ArtBen 8:0

49e minuut.
Socea is nu in balbezit. Simão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñoz Escuín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 9:0

51e minuut.
Muñoz Escuín rent richting de bal. Muñoz Escuín geeft een hoge lob. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratto is nu in balbezit. Pratto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Amâncio is nu in balbezit. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea haalt uit met een fantastische trap. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 10:0

58e minuut.
Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pratto met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Socea rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Socea is nu in balbezit. Pachel is nu in balbezit. Pachel speelt de bal door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Perraud kopt de bal weg. Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Pratto met een sublieme pass. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oros komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Simão rent richting de bal. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 11:0

76e minuut.
Socea is nu in balbezit. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 12:0

78e minuut.
Daar is Picanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel met een sublieme pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Socea geeft de bal voor. Daar is Oponente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Oponente heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 13:0

83e minuut.
Scher geeft een lange en hoge pass. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Organized Chaos FC - ArtBen 14:0

86e minuut.
Socea met een sublieme pass. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel passt de bal zonder na te denken. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Socea de bal. Aparicio is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Socea onderschept slim de pass. Socea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Organized Chaos FC 21%, ArtBen 79%.
Organized Chaos FC - ArtBen 14:0