Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoringãoOsasco Organized Chaos FC
Normal Tactiek 3-4-3a
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Pitombo is nu in balbezit. Pratto onderschept slim de pass. Pratto speelt de bal door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel. Bastos bokst de bal weg. Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Moises passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pratto de bal. Pratto met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:1

5e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Cavallini passt de bal in één keer door. Pratto met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:2

14e minuut.
Martínez Ugarte kopt de bal weg. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pratto geeft een hoge lob. Bastos speelt de bal door. Martínez Ugarte kopt de bal weg. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alicate trapt de bal weg. Scher probeert de bal met de borst te controleren. Scher speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio schiet op doel. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:3

19e minuut.
Martínez Ugarte rent richting de bal. Martínez Ugarte geeft een hoge lob. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Bastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:4

20e minuut.
Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Pratto rent richting de bal. Pratto geeft de bal voor. Scher controleert de bal met de borst. Scher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Scher bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alicate de bal onder controle te krijgen. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Alicate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tatu de bal. Murado is nu in balbezit. Murado geeft een lange en hoge pass. Scher kopt de bal weg. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Moises met een snelle inworp. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft een hoge lob. Scher bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:5

36e minuut.
Pitombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto onderschept slim de pass. Pratto met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:6

39e minuut.
Pratto probeert naar een medespeler te passen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aparicio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aparicio kan niet meer verder spelen. Socea komt het veld opgelopen. Martínez Ugarte komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:7

41e minuut.
Socea haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Macedo trapt de bal weg. Klungelig pakt Socea de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto draait met de bal, schiet en ... Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Janecki verovert de bal door een tackle van achteren. Janecki geeft de bal voor. Scher is nu in balbezit. Scher geeft de bal voor. Socea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bastos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Pachel komt het veld opgelopen. Crasnoşcec komt het veld opgelopen. Dudzik komt het veld opgelopen. Danayan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoringãoOsasco 76%, Organized Chaos FC 24%.
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:7

46e minuut.
Schockaert passt de bal met de wreef. Crasnoşcec is nu in balbezit. Crasnoşcec passt de bal zonder na te denken. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:8

52e minuut.
Pachel passt de bal zonder na te denken. Crasnoşcec is nu in balbezit. Crasnoşcec passt de bal zonder na te denken. Dudzik rent richting de bal. Dudzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto passt de bal in één keer door. Crasnoşcec geeft een lange en hoge pass. Dudzik rent richting de bal. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:9

55e minuut.
Dudzik met een sublieme pass. Carioca rent richting de bal. Crasnoşcec begaat een overtreding. Crasnoşcec krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Crasnoşcec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratto passt de bal zonder na te denken. Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dudzik is nu in balbezit. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moises is nu in balbezit. Klungelig pakt Dudzik de bal. Dudzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachel passt de bal zonder na te denken. Moises probeert naar een medespeler te passen. Pratto rent richting de bal. Pratto schiet op doel. Bastos bokst de bal weg.

67e minuut.
Murado met een sublieme pass. Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Pachel probeert naar een medespeler te passen. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Murado passt de bal zonder na te denken. Dudzik kan de bal niet met de borst controleren. Pachel rent richting de bal. Crasnoşcec heeft problemen om de bal te vangen. Crasnoşcec geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:10

73e minuut.
Pitombo rent richting de bal. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto passt de bal met de wreef. Dudzik rent richting de bal. Dudzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pratto geeft een hoge lob. Dudzik rent richting de bal. Crasnoşcec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik rent richting de bal. Dudzik draait met de bal, schiet en ... Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crasnoşcec is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crasnoşcec is nu in balbezit. Crasnoşcec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:11

78e minuut.
Murado probeert naar een medespeler te passen. Dudzik rent richting de bal. Alicate speelt de bal door. Crasnoşcec is nu in balbezit. Crasnoşcec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pachel onderschept slim de pass. Pachel met een sublieme pass. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik draait met de bal, schiet en ... Alicate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Moises de bal. Tatu speelt de bal door. Dudzik rent richting de bal. Dudzik schiet op doel. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pratto speelt de bal door. Murado bereikt de bal nog maar net als eerste. Murado passt de bal in één keer door. Crasnoşcec controleert de bal met de borst. Crasnoşcec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoringãoOsasco 75%, Organized Chaos FC 25%.
CoringãoOsasco - Organized Chaos FC 0:13