Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Dark stage
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12779
Shadow Player barça falso
433+ Tactiek 532
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 23.5
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Zelmański kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbieri de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 1:0

4e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelmański raakt geblesseerd tijdens het duel. Garstka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelmański maakt een snoekduik en kopt de bal. Itaqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 2:0

11e minuut.
Barbieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garstka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prazeres met een snelle inworp. Földi geeft een hoge lob. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 3:0

14e minuut.
Mozer is nu in balbezit. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves is nu in balbezit. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sobis heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański is nu in balbezit. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 4:0

19e minuut.
Stene speelt de bal door. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka geeft een hoge lob. Zelmański probeert de bal met de borst te controleren. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sobis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garstka met een snelle inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garstka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martínez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri geeft de bal voor. Inworp. Földi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garstka geeft een lange en hoge pass. Itaqui bokst de bal weg. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 5:0

23e minuut.
Stene met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sobis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 6:0

25e minuut.
Zanato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garstka met de inworp. Stene geeft een hoge lob. Zelmański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Garstka geeft de bal voor. Zelmański kopt de bal weg. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 7:0

27e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel. Sobis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 8:0

29e minuut.
Stene passt de bal met de wreef. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Garstka onderschept slim de pass. Garstka passt de bal zonder na te denken. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 9:0

33e minuut.
Mozer rent richting de bal. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański geeft een lange en hoge pass. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stene rent richting de bal. Stene geeft de bal voor. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Földi passt de bal zonder na te denken. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Itaqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Itaqui speelt de bal door. Földi kopt de bal weg. Klungelig pakt Martínez de bal. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 10:0

41e minuut.
Földi verovert de bal door een tackle van achteren. Földi passt de bal in één keer door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 11:0

41e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Garstka is nu in balbezit. Garstka geeft een lange en hoge pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zelmański passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Martínez onderschept slim de pass. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadow Player 24%, barça falso 76%.
Shadow Player - barça falso 12:0

46e minuut.
Pescador speelt de bal door. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 13:0

49e minuut.
Zanato geeft een hoge lob. Garstka rent richting de bal. Garstka passt de bal in één keer door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Itaqui bokst de bal weg.

50e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka verovert de bal door een tackle van achteren. Garstka met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 14:0

51e minuut.
Sobis geeft een hoge lob. Inworp. Garstka met een snelle inworp. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel. Itaqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Garstka verovert de bal door een tackle van achteren. Garstka geeft een lange en hoge pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka passt de bal zonder na te denken. Daar is Sobis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Garstka met een snelle inworp. Martínez rent richting de bal. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 15:0

57e minuut.
Mozer heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer is nu in balbezit. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Itaqui bokst de bal weg. Viola heeft problemen om de bal te vangen. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 16:0

58e minuut.
Sobis passt de bal in één keer door. Esteves rent richting de bal. Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Zelmański schiet op doel. Itaqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Földi passt de bal met de wreef. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbieri de bal. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 17:0

61e minuut.
Sobis geeft de bal voor. Stene bereikt de bal nog maar net als eerste. Stene geeft een hoge lob. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 18:0

63e minuut.
Stene geeft een lange en hoge pass. Martínez kopt de bal weg. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 19:0

64e minuut.
Inworp. Garstka met een snelle inworp. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 20:0

64e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Zelmański passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka rent richting de bal. Garstka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka passt de bal met de wreef. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel. Itaqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 21:0

70e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Sobis kopt de bal weg. Garstka probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Esteves rent richting de bal. Garstka onderschept slim de pass. Garstka passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Garstka is nu in balbezit. Garstka passt de bal met de wreef. Esteves rent richting de bal. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Garstka onderschept slim de pass. Garstka geeft de bal voor. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garstka neemt de hoekschop. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Sobis probeert de bal aan de voet te houden. Itaqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Zanato heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański geeft een hoge lob. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Földi geeft de bal voor. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez is nu in balbezit. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato geeft de bal voor. Klungelig pakt Prazeres de bal. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 22:0

86e minuut.
Stene speelt de bal door. Garstka rent richting de bal. Garstka geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 23:0

89e minuut.
Stene onderschept slim de pass. Stene passt de bal zonder na te denken. Garstka met een sublieme pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barbieri geeft een lange en hoge pass. Martínez rent richting de bal. Garstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadow Player - barça falso 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadow Player 11%, barça falso 89%.
Shadow Player - barça falso 24:0