Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donohoe 54 Comum
Normal Tactiek Campeã
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 33.9
hopeless Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Parizotto speelt de bal door. Tuna speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nery rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parizotto neemt de hoekschop. Dias heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rossignoli met een harde bal richting middenveld. Donato kopt de bal weg. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:1

8e minuut.
Villena onderschept slim de pass. Villena speelt de bal door. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:2

14e minuut.
Arioli kopt de bal weg. Ventura heeft problemen om de bal te vangen. Səfərov speelt de bal door. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga schiet op doel. Rossignoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parizotto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:3

15e minuut.
Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna rent richting de bal. Tuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:4

17e minuut.
Cantagalo probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga passt de bal in één keer door. Tuna is nu in balbezit. Tuna schiet op doel. Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rossignoli trapt de bal weg van het doel. Cantagalo kopt de bal weg. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:5

24e minuut.
Tuna onderschept slim de pass. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:6

25e minuut.
Lourenço speelt de bal door. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cantagalo passt de bal met de wreef. Tuna rent richting de bal. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga schiet op doel. Rossignoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:7

28e minuut.
Lourenço probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna is nu in balbezit. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 0:8

34e minuut.
Cantagalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ventura. Cantagalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Səfərov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rossignoli met een harde bal richting middenveld. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato is nu in balbezit. Menezes verovert de bal door een tackle van achteren. Menezes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:8

42e minuut.
Arioli geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:9

45e minuut.
Doeltrap. Paquetá komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donohoe 54 70%, Comum 30%.
Donohoe 54 - Comum 1:9

54e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft de bal voor. Səfərov kopt de bal weg. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:10

58e minuut.
Parizotto speelt de bal door. Tuna is nu in balbezit. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga schiet op doel. Rossignoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:11

59e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal in één keer door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:12

61e minuut.
Tuna onderschept slim de pass. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga passt de bal in één keer door. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een hoge lob. Rossignoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Arioli geeft een lange en hoge pass. Tuna rent richting de bal. Tuna passt de bal in één keer door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rossignoli trapt de bal weg van het doel. Donato kopt de bal weg. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:13

72e minuut.
Səfərov met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałyga de bal. Səfərov rent richting de bal. Səfərov schiet op doel. Rossignoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:14

75e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Rossignoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:15

89e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Səfərov rent richting de bal. Səfərov probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuna is nu in balbezit. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Donohoe 54 - Comum 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donohoe 54 76%, Comum 24%.
Donohoe 54 - Comum 1:16