Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeeiros FC MsCom FC
433 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 27.7
adequate Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Patola met een sublieme pass. Canhão rent richting de bal. Canhão met een sublieme pass. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto rent richting de bal. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Braga de bal. Bordon is nu in balbezit. Bordon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cordeiro is nu in balbezit. Romano rent richting de bal. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeeiros FC - MsCom FC 1:0

31e minuut.
Bordon kopt de bal weg. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco probeert naar een medespeler te passen. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga haalt uit met een fantastische trap. Biro-Biro bokst de bal weg.

38e minuut.
Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Canhão is nu in balbezit. Romano begaat een overtreding. Canhão raakt geblesseerd tijdens het duel. Canhão komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Lazzarini de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Bordon rent richting de bal. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga schiet op doel. Biro-Biro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biro-Biro probeert naar een medespeler te passen. Bittencourt met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cacique geeft een lange en hoge pass. Braga heeft problemen om de bal te vangen. Braga passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 60%, MsCom FC 40%.
Cafeeiros FC - MsCom FC 1:0

57e minuut.
Minarete is nu in balbezit. Minarete geeft een lange en hoge pass. Zada is nu in balbezit. Zada geeft een hoge lob. Braga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Franco haalt uit met een fantastische trap. Lazzarini heeft problemen om de bal te vangen. Braga is nu in balbezit. Braga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lazzarini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zada is nu in balbezit. Minarete begaat een overtreding. Zada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braga is nu in balbezit. Bordon is nu in balbezit. Bordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Canhão geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Del Piero de bal onder controle te krijgen. Bittencourt is nu in balbezit. Daar is Bordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Del Piero onderschept slim de pass. Canhão is nu in balbezit. Del Piero onderschept slim de pass. Cordeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro schiet op doel. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piaçava kopt de bal weg. Canhão rent richting de bal. Canhão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeeiros FC 57%, MsCom FC 43%.
Cafeeiros FC - MsCom FC 1:0