Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: MsCom FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1884
MsCom FC Real Mystery
4213 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bordon is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco passt de bal met de wreef. Żuczek rent richting de bal. Żuczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Real Mystery 1:0

9e minuut.
Maranhão is nu in balbezit. Żuczek onderschept slim de pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek schiet op doel. Valadão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Real Mystery 2:0

16e minuut.
Franco passt de bal zonder na te denken. Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Żuczek draait met de bal, schiet en ... Perneta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Real Mystery 3:0

17e minuut.
Graffite speelt de bal door. Mazolinha rent richting de bal. Żuczek maakt een afschuwelijke overtreding. Żuczek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Bittencourt speelt de bal door. Maranhão rent richting de bal. Franco begaat een overtreding. Franco krijgt een gele kaart. Maranhão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavallini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roriz rent richting de bal. Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Mazolinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazolinha passt de bal zonder na te denken. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MsCom FC - Real Mystery 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 50%, Real Mystery 50%.
MsCom FC - Real Mystery 3:1

60e minuut.
Cavallini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cocito komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cocito passt de bal in één keer door. Graffite is nu in balbezit. Kramer rent richting de bal. Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Braga met de inworp. Pedrosa rent richting de bal. Roncolho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roncolho krijgt een gele kaart. Pedrosa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pedrosa kan niet meer verder spelen. Queiroz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaembu geeft een hoge lob. Paulista kan de bal niet met de borst controleren. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito met een sublieme pass. Klungelig pakt Queiroz de bal. Graffite rent richting de bal. Graffite draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MsCom FC 40%, Real Mystery 60%.
MsCom FC - Real Mystery 3:1