Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.07
  • Stadion: TGFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2863
TGFC 14 de Julho
433 Tactiek tendinite
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Mijal rent richting de bal. Travolta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal raakt geblesseerd tijdens het duel. Butrymski met een snel genomen vrije trap. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Alicate heeft problemen om de bal te vangen. Alicate passt de bal in één keer door. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns draait met de bal, schiet en ... Quintana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:1

3e minuut.
Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uluçay met een snel genomen vrije trap. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:2

5e minuut.
Russo speelt de bal door. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Veríssimo is nu in balbezit. Veríssimo passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns schiet op doel. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Bruns de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nogueira de bal onder controle te krijgen. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:3

10e minuut.
Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal passt de bal in één keer door. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:4

12e minuut.
Vercilo geeft een lange en hoge pass. Uluçay kopt de bal weg. Alicate speelt de bal door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo geeft de bal voor. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:5

17e minuut.
Rampinelli geeft de bal voor. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Bruns rent richting de bal. Bruns haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Veríssimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski met een sublieme pass. Alicate is nu in balbezit. Alicate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Rampinelli met een sublieme pass. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Quintana met een harde bal richting middenveld. Mijal kopt de bal weg. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bruns passt de bal in één keer door. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:6

28e minuut.
Nogueira kopt de bal weg. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal zonder na te denken. Daar is Bruns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:7

35e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Travolta is nu in balbezit. Met opzet legt Butrymski zijn tegenspeler op de grond. Butrymski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rampinelli zal de hoekschop nemen. Mijal kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruns de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alicate rent richting de bal. Bruns rent richting de bal. Alicate rent richting de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:8

45e minuut.
Inworp. Kerepeczky komt het veld opgelopen. Venkov komt het veld opgelopen. Busa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGFC 87%, 14 de Julho 13%.
TGFC - 14 de Julho 0:8

47e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Kerepeczky met een sublieme pass. Bruns is nu in balbezit. Venkov rent richting de bal. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Quintana met een harde bal richting middenveld. Kerepeczky kopt de bal weg. Alicate met een sublieme pass. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Toti is nu in balbezit. Rampinelli speelt de bal door. Kerepeczky speelt de bal door. Venkov is nu in balbezit. Venkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal zonder na te denken. Venkov is nu in balbezit. Venkov draait met de bal, schiet en ... Bruns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kerepeczky kopt de bal weg. Klungelig pakt Venkov de bal. Venkov probeert naar een medespeler te passen. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns draait met de bal, schiet en ... Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Kerepeczky de bal. Kerepeczky passt de bal met de wreef. Daar is Venkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Busa verovert de bal door een tackle van achteren. Rampinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampinelli probeert naar een medespeler te passen. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:9

59e minuut.
Bertoldo passt de bal in één keer door. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns is nu in balbezit. Venkov rent richting de bal. Venkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Venkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Nogueira de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:10

65e minuut.
Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky geeft de bal voor. Patola kopt de bal weg. Bruns is nu in balbezit. Bruns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Veríssimo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alicate rent richting de bal. Alicate haalt uit met een fantastische trap. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Nogueira de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:11

67e minuut.
Venkov passt de bal in één keer door. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal met de wreef. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kerepeczky passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Venkov de bal. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Rampinelli met een snelle inworp. Alicate is nu in balbezit. Alicate geeft een hoge lob. Bruns krijgt zijn hoofd ertegen. Quintana probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:12

76e minuut.
Alicate passt de bal zonder na te denken. Venkov rent richting de bal. Venkov passt de bal met de wreef. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veríssimo neemt de hoekschop. Bruns springt en kopt de bal. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:13

81e minuut.
Veríssimo kopt de bal weg. Bruns is nu in balbezit. Venkov is nu in balbezit. Venkov haalt uit met een fantastische trap. Quintana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:14

83e minuut.
Busa bereikt de bal nog maar net als eerste. Busa passt de bal in één keer door. Rampinelli geeft een lange en hoge pass. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Rampinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rampinelli speelt de bal door. Bruns is nu in balbezit. Venkov rent richting de bal. Venkov haalt uit met een fantastische trap. Quintana bokst de bal weg. Patola is nu in balbezit. Patola geeft een hoge lob. Veríssimo kopt de bal weg. Venkov rent richting de bal. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Venkov probeert naar een medespeler te passen. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veríssimo passt de bal in één keer door. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TGFC - 14 de Julho 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGFC 85%, 14 de Julho 15%.
TGFC - 14 de Julho 0:15