Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Operário FC R370M4D4
Tática 2 Tactiek 433-2324
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen average


11e minuut.
Elyakmaz kopt de bal weg. Zirafi rent richting de bal. Zirafi passt de bal met de wreef. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - FC R370M4D4 1:0

21e minuut.
Zirafi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Turba de bal. Pieńkosz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pieńkosz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Turba raakt geblesseerd tijdens het duel. Zirafi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz passt de bal in één keer door. Turba bereikt de bal nog maar net als eerste. Turba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - FC R370M4D4 2:0

29e minuut.
Yadid passt de bal in één keer door. Breda rent richting de bal. Breda geeft de bal voor. Kirjonen rent richting de bal. Kirjonen haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł bokst de bal weg. Kirjonen rent richting de bal. Kirjonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Sieczka de bal. Kirjonen is nu in balbezit. Kirjonen passt de bal zonder na te denken. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chwietkiewicz met een sublieme pass. Kirjonen rent richting de bal. Kirjonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nascimento rent richting de bal. Nascimento passt de bal met de wreef. Breda verovert de bal door een tackle van achteren. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap. Bojdoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 33%, FC R370M4D4 67%.
Operário - FC R370M4D4 2:0

46e minuut.
Roa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czubak de bal. Czubak draait met de bal, schiet en ... Bratianu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Zirafi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bala krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bala is nu in balbezit. Linares onderschept slim de pass. Linares geeft de bal voor. Turba rent richting de bal. Turba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - FC R370M4D4 3:0

78e minuut.
Elyakmaz geeft de bal voor. Zirafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirafi met een sublieme pass. Turba rent richting de bal. Turba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Turba passt de bal met de wreef. Daar is Sieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zirafi passt de bal zonder na te denken. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento met een sublieme pass. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 36%, FC R370M4D4 64%.
Operário - FC R370M4D4 3:0