Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pataquada FC AA Internacional de Limeira
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Valente onderschept slim de pass. Valente passt de bal zonder na te denken. Zanette rent richting de bal. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valente probeert naar een medespeler te passen. Brenna rent richting de bal. Zanette rent richting de bal. Zanette schiet op doel. Flausino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Guerreiro met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal in één keer door. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Poimenidis is nu in balbezit. Poimenidis geeft een hoge lob. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft de bal voor. Cok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gaetani geeft een lange en hoge pass. Seculini kopt de bal weg. Poimenidis probeert de bal aan de voet te houden. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 1:0

22e minuut.
Guerreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cok rent richting de bal. Graffite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graffite krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Azevedo passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrano raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanette zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 1:1

27e minuut.
Valente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seculini is nu in balbezit. Seculini passt de bal met de wreef. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Flausino probeert naar een medespeler te passen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenna. Brenna krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Risadinha verovert de bal door een tackle van achteren. Seculini rent richting de bal. Seculini passt de bal zonder na te denken. Cok heeft problemen om de bal te vangen. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 2:1

39e minuut.
Brenna passt de bal met de wreef. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 64%, AA Internacional de Limeira 36%.
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 2:1

52e minuut.
Risadinha passt de bal met de wreef. Gaetani probeert naar een medespeler te passen. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Azevedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Serrano met een snelle inworp. Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro met een sublieme pass. Seculini rent richting de bal. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. Espadanyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Seculini passt de bal zonder na te denken. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Poimenidis begaat een overtreding. Poimenidis krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Brenna onderschept slim de pass. da Cunha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenna. Brenna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. da Cunha raakt geblesseerd tijdens het duel. da Cunha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 3:1

69e minuut.
Zanette probeert naar een medespeler te passen. Graffite heeft problemen om de bal te vangen. Cok onderschept slim de pass. Cok draait met de bal, schiet en ... Espadanyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 4:1

73e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaetani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seculini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jurík is nu in balbezit. Jurík geeft een lange en hoge pass. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 5:1

78e minuut.
Lombardi rent richting de bal. Lombardi geeft een hoge lob. Seculini kopt de bal weg. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 42%, AA Internacional de Limeira 58%.
Pataquada FC - AA Internacional de Limeira 5:1