Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeonbuk Hyundai Motors Esporte Clube Pinheiros
Normal Tactiek luiz
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal zonder na te denken. Daar is Dodô, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga onderschept slim de pass. Minga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Garner is nu in balbezit. Garner passt de bal in één keer door. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap. Linhares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bierzyński neemt de hoekschop. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. Linhares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:1

11e minuut.
Olarán onderschept slim de pass. Olarán geeft de bal voor. Garner kopt de bal weg. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Garner speelt de bal door. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel. Pikachu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:2

21e minuut.
Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro probeert naar een medespeler te passen. Dodô is nu in balbezit. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga passt de bal zonder na te denken. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Conceição de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peláez neemt de hoekschop. Minga springt en kopt de bal. Linhares bokst de bal weg.

32e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Estevão raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Peláez speelt de bal door. Olarán heeft problemen om de bal te vangen. Olarán geeft een hoge lob. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bojonegoro passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez speelt de bal door. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:3

42e minuut.
Garner rent richting de bal. Garner geeft een lange en hoge pass. Pikachu is nu in balbezit. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk Hyundai Motors 70%, Esporte Clube Pinheiros 30%.
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:4

46e minuut.
Minga met een sublieme pass. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Bierzyński passt de bal zonder na te denken. Minga probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli is nu in balbezit. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Garner controleert de bal met de borst. Garner speelt de bal door. Muniz rent richting de bal. Garner is nu in balbezit. Garner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Linhares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:5

51e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro heeft problemen om de bal te vangen. Bojonegoro passt de bal zonder na te denken. Minga rent richting de bal. Minga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Garner de bal. Garner probeert naar een medespeler te passen. Pikachu rent richting de bal. Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:7

67e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Estevão met een sublieme pass. Garner speelt de bal door. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Garner probeert naar een medespeler te passen. Minga is nu in balbezit. Minga passt de bal zonder na te denken. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ... Linhares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:8

72e minuut.
Pikachu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierzyński met een snelle inworp. Minga is nu in balbezit. Minga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner met een sublieme pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:9

75e minuut.
Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dodô kopt de bal weg. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ... Linhares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dodô is nu in balbezit. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński speelt de bal door. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Klungelig pakt Muniz de bal. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner met een sublieme pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Linhares bokst de bal weg.

85e minuut.
Conceição probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peláez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Linhares trapt de bal weg. Bierzyński kopt de bal weg. Minga rent richting de bal. Minga geeft een lange en hoge pass. Bojonegoro is nu in balbezit. Paal! Bojonegoro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:10

87e minuut.
Bojonegoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thịnh Cường komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Valadão speelt de bal door. Conceição rent richting de bal. Conceição geeft de bal voor. Klungelig pakt Thịnh Cường de bal. Thịnh Cường schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Linhares trapt de bal weg van het doel. Minga kopt de bal weg. Thịnh Cường rent richting de bal. Thịnh Cường schiet op doel. Linhares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk Hyundai Motors 84%, Esporte Clube Pinheiros 16%.
Jeonbuk Hyundai Motors - Esporte Clube Pinheiros 0:11